Marsilya tarafından reddedildikten sonra İngiltere'ye geri döndüm ve ilk Sheffield Wednesday kulübü ile görüştüm.İçeri girdim.''Buyrun hocam oturun.'' dedi başkan.Allahtan kadın değilmiş,bunun da adet gününe falan denk geliriz.Gelmedik.Oturdum.Önüme bir kağıt koydular.''Ben çok konuşmayı seven bir insan değilimdir.'' dedi başkan. '' Sana önereceklerimiz bu kağıtta yazıyor.'' dedikten sonra kağıdı elime aldım.

Transfer Bütçesi: 1.800.000 Euro (Sky Bet kulübüne göre iyi güzel.)
Maaş Bütçesi: haftalık 270.000 Euro (Maşallah maşallah)
Sözleşme Bitiş Tarihi: Haziran 2015 (Liste uzundan kısaya gidiyor galiba.)
Yerine Getirmeni İstediğimiz Felsefeler:

Hücum Futbolu (Ayıp ettiniz Arsenal'den geliyorum ben.)

''Hocam gayet iyi düşünmüşsünüz.Kabul edilesi şartlar hazırlamışsınız.Beni siz sonra arayın.'' dedim.Helal olsun vallahi.Hemen oradan Birmingham'a gittim.Birmingham City kulübüne gittim.Başkanın ofisine girdim.''Hoşgeldin evladım.'' dedi başkan.Evladımlar felan ne oluyor hoşt ulan.Sandalyeye oturdum.önüme 14.250 Euro koydu.''Haftalığım bu mu olacak?'' diye sordum.''Hayır evladım sen Arsenal'den geldiğin için astronomik rakamlara alışmışsındır.Bak bu transfer bütçemiz.'' dedi.Bu nasıl transfer bütçesi ulan? ''Hocam sorması ayıptır da bu nasıl transfer bütçesi?'' diye sordum.''Hayrola 40 M falan mı bekliyordun?'' diye sordu.''Hayır da daha iki sene önce Sky Bet'e çıkan Sheffield Wednesday ile görüştüm.1.8 M transfer bütçesi önerdiler.Bu nasıl Sky Bet kulübü? Ben çıkar biz bir yere falan varamayız,siz de bu kafayla İrlanda'ya varamazsınız.'' diye lafı oturttuktan sonra çıktım.