Bursaspora bi turlu sansimiz tutmuyor. Bugun 1 puana sukretmek lazim, 70'den sonra her geldikleri pozisyon tehlikeliydi.
Bursaspora bi turlu sansimiz tutmuyor. Bugun 1 puana sukretmek lazim, 70'den sonra her geldikleri pozisyon tehlikeliydi.
Taktiğin ne abi ??
Fiksture bak
Fenerler ve Bursalar ikiser ikiser karsimiza cikiyor.
şu 3 dakada verdiğin fener maçı benim için 2 gün fm ye girmeme sebebi)
Fenerbahçe maçı şanssız olmuş.![]()
Olumsuz sonuclar uzerine oyuna biraz kendimi kaptirdim ve devam ettim.
Oyunumuz iyi ama gol yollarinda cok sikintiliyiz. Karabuk macinda oynanan futbolun karsiligi 1 gol degildi.
Simdi onumuzde deplasman Tottenham maci var, artik yolun sonuna gelindi diye dusunuyorum. Londradan umit verici bir skorla donmek imkansiz.
Kalite farki gozler onunde
Direge vurdugumuz pozisyonda iceri girseydi avantajli bir skor yakaliyacaktik. -2 golde olmak kotu oldu, Avni Akerde bu skor sonrasi tur gelmez.
9 hafta var ve liderle aramizda 9 puan var.
Hedef elbette sampiyonluk degil, gercekci olmak lazim ama fikstur avantajimizla bir ihtimal sampiyonlar ligine gidebilecegimizi dusunuyorum.
Geriye kalan maclarimiz
Yolun sonu Tottenham'mis. Suanki kadromuzla iyi bile gittik Europa'da.
Direkleri abarti bu seri![]()
uzaktan sut DIREK
ortaya kafa vurunca DIREK
frikik herzaman ust DIREK
donen topu tamamlamaya calis DIREK
Akhisar maci sonrasi bu mac icin umidimiz yoktu ama iyi futbol oynayip rakibimizi gectik.
Yılmak yok yola devamilk 4 te bitirebilirsek güzel olur hadi bakalım
Kasimpasa macinda 3 defa one gectik, 3 golden 1-2 dakika sonra Kasimpasa esitligi sagladi.
Besiktas macinda 3 kere one gectik, 3 kere esitlik saglandi sonundada 4'u atti BJK.
Eskisehir ve Gencler maci direkleri dovduk, ancak 2 puan alabildik.
Sansizligimiz yuzunden Avrupaya gidemedik (1puan)
Ikinci sezon oncesi revizyona hazirlaniyoruz.
Yolliyacagimiz futbolcular sonrasi baskanin transfer butcesi verecegini umuyorum![]()
Taktikte degisikliklere gitmiyecegim, yedigimiz gol miktari az ama gol yollarinda sikintilar var onlarin coguda beceriksizlik yuzunden.
£7,500,000 degerinde oyuncu sattik, bu oyunculari satarkende haftalik £150,000 maas parasindan kurtulduk ama yonetimin bize verdigi transfer butcesi
£1,000,000 + £260,000 maas butcesi
Simdi biz ne yapacaz
Parasiz transfer donemi
ERKAN ZENGIN
Gecen sezon anlasilmisti. Kadromuza katildi.
Iki kanattada oynamasi ve yerli olmasi buyuk avantaj.
Adam Campbell (ST)
Edgar Salli (AML-ST)
Maxime Poudje (DL)
Hakan Calhanoglu (MC-AMC)
4 oyuncuyu kiralik olarak takimimiza kattik.
Maddi sıkıntı büyük sorun gerçekten.
Nuri Sahin ile anlasmistik
Aylik Real Madride £150,000
Nuri'nin maasi Real tarafindan karsilacanakti
ama baskan transfere izin vermedi. Paramiz yeterli degilmis
Angelo Henriquez
3 forvet gerekliydi butun sezonu bitirebilmek icin, hepsini kiraladik
Hazirlik maclarinda iyi skorlar aldik ve takimi fazla yormadan lige hazirladik.
Son oynadigimiz Sociedad macinda istatistik olarak cok ustunduk, oyle bir guclu takima karsi oynadigimiz futbol beni memnun etti.
Transferde durum ortada, nakit aldigimiz paralari harciyamiyoruz. Kiralikda alabilecegimiz en iyilerini takima katmaya calistik, hepsi fizikken cok iyiler buda bizim isimize yariyacaktir.
Ve yardimci antrenorumuzde degisiklige gittik !
Hamdi Zivalioglu ile yollarimizi ayirdik ve
Adolfo Sormani'yi getirdik.
Ve 2'ci sezona basliyoruz
Rakip kim olursa olsun lige 3 puanla baslamak guzel oldu, gecen sezon boyle maclardan puan verip Avrupaya gidemedik bu sezon ayni hatalari yapmak yok.
Yazik oldu.
Rakip guclu olmasina ragmen deplasmanda cok ustun bir futbol oynadik. Birinci golu atsak rakibimiz iyice ustumuze gelecekti ve bizde kontrada cok daha gol firsatti yakaliyacaktik.
İlk sezon maalesef elimiz boş döndük ligden ama bu sezon çok ümitliyiz hocam paşa maçında birtakım şanssızlıklar olur problem değil inanıyoruz size başarılar
Anlasma sagladik ama imzayi 1 hafta uzattim. Son yabanci hakkimi lig ustunde bir oyuncu ile kullanmak istiyorum, daha iyisini bulamasak Kacar imza atacak.
Bence Kacar iyidir Almanya'da Freiburgla oynadığım zaman Mehmedi'yi çok iyi kitlemişti benim ismimle çlok benzer okunuşu![]()