Merhaba arkadaşlar bu kadar uzak kaldığım için üzgünüm. henüz işten geldim kusura bakmayın. ^^ birazdan devre arası transferler ve 2. yarı maçları ile devam edeceğiz takipte kalın.

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
atl. madrid maçı gerçekten özel maçlardan birisi olmuş.. ligde ise ritmini bulmuşsun 2. yarı daha heyecanlı olacak
Arda az kalsın yakıyordu bizi ama Drogbar müthiş performans sergiledi Bakalım 2. yarı bizi neler bekliyor..

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Takım rayına oturmaya başlamış.pek fazla gelen giden olmaması bu süreyi kısaltmışa benziyor
Takım uyumu antremanlarının faydası oldu ve dediğin gibi giden gelen fazla olmadı bakalım transfer dönemi sonrası 2. yarı nasıl bir performans göreceğiz..

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
ilk once tebrik ederim muthis bir ilk yari performansi olmus ligde 2.ile arandaki 5 puanlik fark rahatlikla acilabilir veya kapanabilir dikkat et 2. Olcan i bu kadar buyuk maaliyete alman bence hata olmus amrabatin yerine gaitani alsaydin keske o daha iyi olabilirdi. En azindan kiralik alirdin transfer bedeli ile ugrasmazdin buttner benimde bir numarali bek adayim ama ozellikleri bakimindan kolarov daha iyi ama buttner isabet transfer olmus guclu arsenal at. Madrid arasindan siyrilip bir ust siraya yukselmen daha iyi olmus

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim kardeşim. Ligte istediğim gibi olmasakta önceliğimiz başlıktada belirttiğim gibi Avrupada başarı zaten. Olcan tam bir fiyasko oldu fakat düzeleceğine inanıyorum 2. yarı son şansı.Amrabattan avrupada ve ligte rotasyon olarak çok iyi verim aldım şu an için bırakmayı düşünmüyorum iyi bir alternatif.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
2. devre'de farki acarsin ve cok rahat sampiyon olursun bence.. sampiyonlar liginde performansin super. Schalke'nin gelmesi de guzel olmus, geceriz insallah
Umarım dostum avrupada gerçekten başarı istiyoruz ve inşallah yakalarız. Schalke orta seviyede bir rakip bakalım neler olacak..