Birmingham'a ayarı verdikten sonra İtalya'ya uçtum.Livorno ile görüşmeye gittim ve başkanın ofisine girdim.Böyle mafya temalı bir ofisi vardı duvarlarda kılıçlar başkanın başında şapka filan.Başkanın yanında ise iki tane takım elbiseli ve çantalı adam vardı.Başkan ''Giovanni.'' dedi ve bir adama baktı.Giovanni ise elindeki çantayı açtı ve önüme koydu.Çantanın için de bir kağıt vardı.Baktım:

Transfer Bütçesi : 6.300.000 (Bu nasıl Serie B kulübü ulan?)
Maaş Bütçesi : haftalık 210.000 Euro (Bu da iyi)
Sözleşme Bitiş Tarihi: Ocak 2016
Beklentilerimiz:

Takımı bulunduğu kötü pozisyondan kurtarmak.(19. sıradalar.)

Baya iyiymiş.''Şartlar gayet kabul edilebilir.Siz beni sonra arayın.'' dedim.Başkanla ve yanındaki iki çantalı adam ile el sıkıştım.Bir Birmingham'a bir de buna bakın allasen ya. gün sonra Sheffield Wednesday'den telefon geldi.''Teknik direktörümüz olabilirsin.İmza atmak istersen en az 3 gün içinde buraya gel.'' dedi başkan.''Hocam ben bir düşüneyim sizi sonra arayayım.'' dedim.''Nasıl istersen.'' dedi başkan.

Ertesi gün de Livorno'dan telefon geldi.Zil sesini Godfather müziği yapmıştım.Livorno'da aradı tam oldu.''Tebrikler Henderson.İşi kaptın.İmza atmak için en az 2 gün içerisinde burada ol.'' dedi başkan.Şimdi seçim sırası.Sheffield Wednesday mi Livorno mu?Ben Livorno'yu seçeyim.Sheffield Wednesday'i aradım ilk.''Hocam ben başka bir kulüple anlaştım kusuruma bakmayın.'' dedim ve telefonu kapadım.2 saat sonra evden çıktım.İtalya'ya uçtum ve imzayı attım.