Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce 3. Sezonda Hangi Takımı Yönetmeliyim ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Tottenham

2 15.38%
  • Manchester City

6 46.15%
  • A.C. Milan

3 23.08%
  • Napoli

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Man City | İstanbul 'dan Manchester 'a Yolculuk | 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by VITINHO7777 View Post
    sunum cok ıyı ayrıntı harıka tokıye tesekkurler yola cımbom devam eder
    Teşekkürler dostum beğendiğine sevindim.

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    kırmızı kart yüzünden tur biraz sıkıntıya girse de henüz maç oynanmadan tur gitmez ayrıca sunum da şahane olmuş emeğine sağlık hemşerim
    Madrid i yakmaya gidecez daha hacı dur. ^^ Chedjou maç sonunda uyarıyı aldı ve hatasını kabul etti. Maçta 1 golü olmasaydı 2 hafta maaşını kesecektim.
    ST SÜPER LİG

2 Şampiyonlar ligi maçının arasında oynanan bu maça tamamen yedek kadro ile çıktık. Umut yüzümüzü güldürdü. 2-0

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1. AYAK 2. MAÇ

Taraftarımız Madridte de bizi yanlız bırakmıyor..

1. dakikada gelen gol adeta buz etkisi yaratmıştı oyuncularımda. Fakat kendilerine sakin olmalarını, üzerilerinde baskı olmadığını ve rahat oynamaları gerektiğini söyledim. Söylediklerim etkili olmuş olacak ki toparlanarak soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitmemizi sağladılar. İkinci yarıya taktiksel bir değişiklikle başladık. orta alanı 5 leyerek savunmayı ilerde kurduk. Böylece savunma ile orta saha arasındaki alanı daraltarak Madrid in yarı sahamızdaki pas trafiğini ve etkili şutlarını kesmeye çalıştık. Fakat taktik hiç etkili olmadı. Bende sezon boyunca bizi bu noktaya getiren taktiğime 60. dakikada geri döndüm. Kontra atakla Burak kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve beni hayli rahatlattı. Fakat maçın 78. dakikasında Bale tekrar sahneye çıktı ve durumu tekrar eşitledi. Eski taktiğe döndüğümü unuttuğum için takım hücum ağırlıklı oynuyordu ve kontradan gelen golle hayallerim suya düşmüştü resmen. Sinirle bilgisayarın başından kalktım ve sigara içmeye çıktım. Döndüğümde ne göreyim. Maç 3-3 sona ermişti. Tekrarlardan izlediğimde 88. dakikada Didier Drogbanın frikiği direkten dönmüş ve Amrabat ın önünde kalmıştı. Benzemanın kayarak müdehalesinde Amrabat yerde kalmış ve hakem beyaz noktayı göstermişti. Benzema maçı bize hediye etti resmen.

Not: Tekrarlardan Selçuk un penaltı golünü izledikten sonra sevinçten ekrandan Selçuğu öptüm.

ST SÜPER LİG MAÇLARI

Madrid maçının yorgunluğu ile çıktığımız maçtan beraberlikle ayrıldık. 1-1

Derbi maçların adamı yine yaptı yapacağını..

PUAN DURUMU

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2.MAÇ

Yılmaz A.Ş. 3-1 in rövanşında turu geçmemize yetecek sonucu bize getirdi. FİNALDEYİZ. Rakibimiz BEŞİKTAŞ!!

Last edited by LostLine : 16.Kasım.2013 at 03:04 Reason: türkiye kupası final eşleşmesi

Mesaj Yetkileri