Quote Originally Posted by dAleksic View Post
Başarılar. Sol bek çok iyi denk gelmiş. Zaragoza'da izlediğim bir oyuncudur Obradovic. İyi de katkı vericektir diye düşünüyorum. Süper Kupa maçı da özlediğimiz GS'nin sinyallerini vermişsin. Böyle devam
Tşk bakalım yabancı kuralından ötürü pek oynatamıyorum ama maaşı falan Riera'nın çok altında zaten problen olmuyor pek

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Ben sezon basinda Chedjou ve Melo'yu 3'er ay.. Sneijder'i de 1 ay kaybettim.. daha sonra digerleri de baya sakatlandi. Melo zaten tam iyilesti derken yine sakatlaniyor 6 ayda sadece 2 kez forma giyebildi.. Ama kadro genis bence.. lig icin yeterli, idare edebilmelisin.
Kadro geniş ama dediğim gibi yabancı sınırından ötürü bazen çok acayip kitleniyorum ama usta kaptan dalgalı denizde belli olur çözücez o işleride.

Devre arasına kadar ekstra bütçe çıkarsa Bursa'dan Şener'i alabilirim Eboue'nin yerine.

STSL 1. Hafta

Fenerbahçe derbisi'nin ardından bu sefer ligde Beşiktaş derbisi ile karşılaştık bu derbidende alnımızın akı ile çıkmayı başardık.
Aydın şaşırtmaya devam ediyor

STSL 2. Hafta

Sakatlıklar çok zor durumda bıraktı takımı doğru düzgün yedek oyuncu bile seçemiyoruz buna rağmen basit savunma hataları ile kaybettik.

STSL 3. Hafta

Pozisyon ve oyun olarak iyiydik ancak gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz Drogba çok kötü oynadı ama Bruma'nın son dakika golü ile kazanmayı başardık.

Çok enteresan bir durum gerçekleşti oyunda adamların kaleye şutu yok ama direkten dönen 2 topları var

Şampiyonlar Ligi Gruplar

Dişimize göre bir grup R.Madrid kafaya oynayacaktır tabi ama 2. lik için rekabet açık

STSL 4. Hafta

Aydın'ın bu kadar katkı vereceği aklımdan geçmiyordu doğrusu ekstra oldu. Emre ise planlarımda olan bir oyuncudur bu oyunda hep güvenimin karşılığını verdi

ŞL 1. Hafta

Epic bir maç oynadık Real ile aslında defansif bir taktik yaptım ama oyun yanlış anladı galiba beni 3 defa öne geçtik basit hatalar yüzünden 3 puandan olduk.

STSL 5. Hafta

Baştan sona kontrol altında götürdüğümüz maçı çok komik bir penaltı yüzünden berabere bitirdik az gol atıyoruz ligde buda sıkıntı yaratıyor.

STSL 6. Hafta

Yine aynı senaryo olacaktı nerdeyse yine saçma bir penaltı ama neyse ki Drogba var