Üstüste çalınan 6 penaltı ve maçı satıp 4 penaltıya sebebiyet veren 0.1 puanla oynayan defans
![]()
Üstüste çalınan 6 penaltı ve maçı satıp 4 penaltıya sebebiyet veren 0.1 puanla oynayan defans
![]()
arkadaş bu sayfaya girince oyundan soğuyorum ya bunlar ne ... ?
yiğit kardeşim 4 handikap oynamış heralde 2 gol attı kendi kalesine yetmedi 2 tane penaltı yaptırdı ilk penaltı gol olmayınca ikinciyide yaptırdı.
toplam 2 kırmızı 3 penaltı 2 kendi kalesine gol oldu maçta
![]()
1 - Galatasaray Soner gibi bir oyuncuyu neden alsın ?
2 - Soner adlı oyuncunun 33 yaşında olduğunun farkındalar mı ?
3 - Soner adlı oyuncunun geçen sene 24 maçta 49 gol yediğini biliyorlar mı ?
Kendi oyunumda 2.Sezon başında oldu bu transfer.Samsunspor'u ben yönetiyorum.Soner Şahin 24 maçta 49 gol yiyor sezon sonunda Galatasaray'a transfer oluyor.
İlginç ve Trajıkomik![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şöyle bir haber geldi, haberin ardından tekrar kontrol ettim ikisinin de kişiliği "Oldukça Azimli" olarak gözüküyor. Bunun dışında bir şeye de mi bakılıyor?
16 yaşında bir regen'im var. Kiralık listesine koydum, kulüplere kiralık önerdim kimse geri dönmedi. Hiç de fena topçu değil. Profiline girdim "Unavailable for loan" yazıyordu. Available yapıp confirm'e tıklıyorum, tıklar tıklamaz unavailable yapıyor. Oyuncu bilgilerinin altını, üstüne getirdim buna ne sebep oluyor diye. Sanırım bir bug. Feeder club'ıma önerdim. Bakalım onlara gidecek mi?
Kiraya gönderdiğiniz diğer oyuncu ıile prof sözleşme imzaladınız mı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şampiyonlar Ligi grup son maçımda 4 oyuncu değişikliği yapmam.
![]()
Oldu mu şimdi bu?
![]()
Naptın be Onur.Daha birinci dakika bile değil, bu yapılır mı?
![]()
Buna ne diyebileceğimi hakikaten bilmiyorum. Fenerbahçe'nin başındayım. Takımın son 5 seneki başarıları şunlar.
UEFA yarı final
Ceza
Ceza
UEFA grup aşaması
UEFA çeyrek final
Ben gelip 2018 yılında, üçüncü torbanın son takımı olarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkıyorum. Normalde gruplarda elenmem beklenirken, Barca - Milan - Spartak Moskova grubunu 1. bitiriyorum. Sırasıyla Dortmund, Chelsea ve PSV'yi eleyip finalde turnuva boyunca 38 gol atan Real Madrid'e 2-1 ile kupayı veriyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nin overachiever'ı Molde'yi eleyerek 1 tur geçen bir Karadağ takımı oluyor.
![]()
Rodrigo Gomez benim Gomez midikkatimi çekti
![]()
Ben İngiltere skybet lig 1 deyim benim scout bana fernando torres i önerdi sana gelebilir diye. Torres daha 31 yaşında, onu da geçtim javi garcia man city de onu da önerdi.
Bu seriye Stoke City ile başladım. Geçen seride bana gerçekten güzel anılar yaşatan bir takımdı. Ligin ilk haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Chelsea ile karşılaştık. Ortada geçen maçta Chelsea'nin usta ayakları skoru belirledi. Ama ilginç olan şey ise hakem Atkinson'un 3 kez penaltı noktasını göstermesi ve Lampard'ın 3'te 1 le penaltı atmasıydıAyrıca hakem penaltı pozisyonlarının hiçbirinde de sarı kart göstermedi. Tam oyun hakkında olumlu düşünürken bu maç oyuna bakış açımı tamamen zıt yöne çevirdi
![]()
Bu tarz penaltı olayları çok oluyor malesef
bu penaltı olayları insanı canından bezdirir. Bursaspor ile güç bela Avrupa Ligi finali'ne kaldım. Rakip Dortmund 2-0 geriye düştüğüm maçta 2-2 ye geldi durum ve adamlar 85'ten sonra iki penalt kazandılar. ilkini kaçırdılar ama sonuncusu gol oldu![]()
arkadaslar bir sorum olacak FM 14 te şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve takımda bazı oyuncular benimle şampiyonlar liginde başarısız oldugum konusunda benimle görüşme yaptılar..bu sorunu tek yasayan ben miyim?yoksa çevirme hatası mı?