Satın almayı düşündüm ancak param yok çok büyük maddi sıkıntıdayız.

İstikrarsız Gidişat

AJ Auxerre 2-2 Stade Brestois 29

Galibiyet serisi sonunda bitti. Kupa maçıyla birlikte son 3 maçını da kazanan AJ Auxerre güçlü rakibi Stade Brestois 29 ile 2-2 berabere kaldı. 22 yaşındaki genç savunmacı Willy Boly maça damgasını vurdu.

Angers SCO 4-2 AJ Auxerre

Auxerre'ye ne oluyor! Geçtiğimiz hafta Brest ile berabere kalan Auxerre bu hafta Angers SCO'ya karşı 2-0 öne geçtiği maçı 4-2 kaybetti. Basın toplantısında sessiz kalan Cantona sinirli tavırlarıyla dikkat çekti.

AJ Auxerre 3-2 CA Bastia

Haller'in gecesi! Sebastian Haller 81 ve 84. dakikalarda attığı goller ile takımına galibiyeti getirdi. Son 10 dakikaya girerken 2-1 yenik durum da olan Auxerre galibiyeti son anda kazandı. Maç sonrasında Cantona yine basına demeç vermezken galibiyete fazla sevinmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Dijon FCO 3-0 AJ Auxerre

Dijon kaptırdı gidiyor! İstikrarsız bir gidişat sergileyen Auxerre yine bir deplasmanda lider Dijon'a 3-0 gibi net bir skorla kaybetti. Maç çıkışında Cantona'nın çok sinirlendiği bu yüzden birilerine saldırmaya çalıştığı öğrenildi. Bunun yanı sıra efsane oyuncuyu taraftarların tezahüratları yüzünden ağladığı bildirildi.

Parc des Sports Gaston Gérard'da istifa sesleri!

Eric Cantona geçtiğimiz günlerde Dijon deplasmanında büyük bir şoka uğradı. Maç 3-0 olduktan sonra az sayıdaki Auxerre taraftarının bir kısmı sahayı terk ederken de kalan kısım Cantona'ya istifa çağrısında bulundu. Cantona yoksa bizde yokuz tezahüratları atan grup yaklaşık 10 dakika boyunca yönetimin istifa etmesi için tezahüratta bulundu. Maçın sonunda Cantona'nın gözünde ki yaşların sebeplerinin de bundan ibaret olduğu öğrenildi. Cantona Stade Lavallois maçı öncesi yaptığı basın toplantısında böyle saçma şeyler için ağlayacak biri değilim yıllardır her türlü küfüre tanık oldum bu gidişle olacağım da her türlü tezahürata rağmen takımı bırakmayacağını söyleyen Cantona başkan ile aralarının orta seviyede olduğunu söylerken başkan istediği zaman takımdan gideceğini söyledi.

Lig Durumuna Genel Bakış

Cantona'nın Günlüğü

Maddi sıkıntılar büyüdüğünden dolayı ve pek de yararı olacağını düşünmediğim iki isim gözlemcimiz Courant ve 23 yaşındaki sağ bek Mériglier ile karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh ettik.
2-2lik sonuç Brest gibi güçlü bir takm karşısında oynadığımız oyuna bakacak olursak oyunu tam anlamıyla hakettiğimizi söyleyebilirim. Son vuruşlarda biraz daha etkili olursak güzel galibiyetler alacağımıza inancım tam. Bu arada Coupe de la Ligue'de ki rakibimizin Sochaux gibi güçlü bir takım gelmesi beni üzdü. Ama güzel oyunumuza devam edersek kazanacağımızı düşünüyorum.
Geçen hafta için güzel oynamıştık daha iyisini yapabiliriz demiştim ya bu hafta farkettim bu takımdan bir cacık falan olmaz. Tamam o kadar da değil ancak bu maçtaki oyun o kadar kötüydü ki rakibimiz sanki fazla kişiymiş gibi oynadı.
Geçen haftanın aksine bu hafta gerçekten iyi oynadık ama savunmada yine kötü işler yaptık bu yüzden bir türlü mutlu olamıyorum. Bunun dışında Haller gibi bir futbolcuya sahip olduğum için de oldukça mutluyum. Topa sahip olma oranımız çektiğimiz şutlar maçı tam anlamıyla domine ettiğimizi gösterse de savunmadaki zaaflar oldukça kötüydü. Bu sorunu giderdiğimiz de bir çok takımı rahat bir şekilde yenebileceğimize inanıyorum.
Her hafta konuşmalarımı değiştirmem mi gerekiyor ille de anlamıyorum ki derdinizi! Tamam güçlü bir takıma karşı yaptık ama böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Her maçı evimizdeymiş gibi oynamamız ve her maça yeterince konsantrasyonumuzu vermemiz gerekiyor. Gerekiyor da gerekiyor insanı deli etmekten başka neye yararsnız ki siz!