İlk yarı bitti. 0-0
İlk yarı bitti. 0-0
2. yarıda çok pozisyona giriyoruz ancak sonuca gidemiyoruzDk 85 oldu...
Vee Maç Bitti
Çok pozisyona girdik ancak atamadık. Tabi rakip de pozisyonlar buldu ancak çok ciddi olmadı. Rakibin 10 kişi kalmasını avantaja çeviremedik...
STSL 28. Hafta
Yedek ağırlıklı bir kadro ve Arsenal maçı öncesi güzel bir galibiyet
Maç Kadroları Ve Dizilişler
Last edited by xthexserhat : 18.Kasım.2013 at 23:31
Arsenal vs Göztepe
Maçtan Notlar:
Dk 1: Maç başladı.
Dk 10: Arsenal ataklarını sıklaştırdı. Çok net pozisyonlardan yararlanamadı.
Dk 20: Göztepe duran topta açılan ortaya Illies Capoue nin attığı kafa golüyle 0-1 öne geçiyor!!!!
Dk 32: Arsenal Antoine Griezmann ile skoru 1-1 e getiriyor.
Dk 36: Arsenal Lucas Ocampos ile skoru 2-1 e getiriyor.
Dk 45. Hakem ilk yarının sonucunu belirleyen düdüğünü çalıyor.(2-1)
İkinci yarı başladı
Dk 50: Göztepe Fernando Moyano ile skoru 2-2 ye getiriyor. Bu skor Göztepe yi yarı finale taşımaya yetecek ancak daha 40 dakika var.
Dk 70: Arsenal Lucas Ocampos un attığı golle skoru 3-2 ye getiriyor.
Dk 90: Karşılaşmada başka gol olmayınca Arsenal maçı 3-2 kazanıp yarı finale çıkmayı başarıyor..
STSL 29. Hafta
Arsenal deplasmanından çok yorgun dönen oyuncularımız çok zorlandıkları maçı 1-0 almayı başardı
Samsun dan güzel haberler geldi GS 0-0 berabere kaldı!!
Puan Durumu
STSL 30. Hafta
Tamamen domine ettiğimiz maçı rahat kazandık ve farkı kaçırdık
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları Sonuçları
1. Maç
2.Maç
İlk maç yedeklerle beraberliği zor kurtardığımız Adana D.S yi rahat yenmeyi bildik.
Final Kurası
Biz GS yi yenmekte çok zorlanıyoruz ancak FB kupada onları elemesini bildi ve finalde bizle oynayacak.
Avrupa seneye kaldı artık 3. veya 2.torbadan katılırız
STSL 31. ve 32. Hafta
Sezonun belki de final maçı yenilenin havlu atacağı maç GS-Göztepe
0-0 ı korumayı bildik ve havluyu atmak yerine yüksek gayretimiz sonucu oluşan alnımızın terini havluyla sildik
Kalan Maçları kazanıp şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz
Ziraat Türkiye Kupası Final
Göztepe vs Fenerbahçe
70. Dakikada Illies Capoue nin attığı golle kilidi açtık ve kupayı 4. kez üst üste kaldırdık
STSL 33. ve 34. Hafta
Tek kale oynadık ancak iyi kapanan bir GB vardı. 82. dakikada Correa bizi kurtardı!!
Rakip zayıf olunca yedeklerle çıktık ve 2-1 galip gelmesini bildik ve yine ŞAMPİYON olduk
3 Sene Üst Üste Şampiyon, 4 sene de üst üste Türkiye kupasını kazandığımız Göztepe ile 8. Sezon başlıyorrrr!!!!
Sezon öncesi hazırlık programımız
Gelen ve Giden Oyuncular
Daha önce kadromuzda kiralık olarak forma giyen Celal ve Ali Barut ile toplam 23m euro karşılığında anlaştıkYerli oldukları için paraya kıydık. Takımın en iyi defans oyuncusu olan Capoue ile devler ilgileniyordu ve sözleşme yenilemeye yanaşmadı ben de en fazla parayı veren Manu ya sattım
Yabancı oyuncu bolluğundan Sebastian Druissi yi geçen sezon kadro dışı bırakmak zorunda kalmıştık bu sezon ona yer açmaı düşünüyorum ve Fabian Ferreira yı Napoli ye 8.25 m euro ya sattımGeçen sezon cüzi bir miktara satın alıp Sporting e kiraladığımız defans oyuncumuzu Capoue nin yerine kullanmayı düşünüyorum çünkü Sporting te çok iyi bir sezon geçirdi.
Gelen Oyuncuların Profilleri
Yago yu kiralık göndermeyi düşünüyorum çünkü 9 yabancı var ve birisinin kadro dışı kalması gerekiyor
Kadromuzdaki yerli oyuncular
!!Oğuzhan Bolat, Mehmet Ali Açıkgöz, Doğan Günay ve Gürkan Kızıl kendi altyamızdan çıkardığımız oyuncular!!!
Kadromuzdaki Yabancı Oyuncular
Transferler Sonrası Oluşan Mali Tablomuz
Bu da maaşlar
8. Sezona Başlarken Tesis ve Altyapımızın Şuanki Hali
Ve Halen Geliştiriliyor
İşbirliği yaptığımız kulüpler
Tokyo ve New York ile ticari, Elazığ ve Fethiye ile oyuncu kiralama amaçlı, Supersport ile ise altyapı üzerine ilişkiler kurduk( tabi 7 yıl içerisinde oldu hepsi)
Bu arada altyapıdan geçen kendi altyapımızdan çıkardığımız 3 genci de paylaşayim
Kadro sağlam, regenler fena.
Son transfer hamlelerimiz
Sadece ŞL de oynatmak için 2 yıllığına kiraladım. Yabancı sınırlaması yüzünden Yago ile birlikte kadroya kayıt edilemeyecekler.
Yaşından dolayı sezon sonu katılacak. Tam 16.25 m euro ya mal olacak!!
En son olarak Oğuzhan Özyakup u GS ye 3.1 m euro karşılıında sattık.
Hazırlık Maçları Sonuçları
Süper Kupa Maçı için 2 defa erteleme teklifi geldi 2 sini de kabul ettim çünkü bazı oyuncular milli takımlardaydı.
STSL 1. Hafta
Akhisar ı Karahisar a çevirdik resmen
Süper Kupa Maçı
Süper kupayı 3. kez üst üste aldık
Şu ertelemeyi nasıl teklif ediyoruz ?
STSL 2. Hafta
STSL 3. Hafta
GS ye karşı pek şansımız tutmuyor. Dha önce yaptığımız maçların istatistikleri şöyle:
Ama sonunda yenmesini bildik yenik duruma düşmemize rağmen!!
Temsilcimiz Göztepe nin 3. Torbadan Katıldığı Kuralarda Grubu Belli Oldu
Şu kura çekiminde kesin hile var bizi hep ölüm grubuna düşürüyorlar4. torbada Roma vardı çok şükür onlar gelmedi CSKA nın yerine
STSL 4. Hafta
Dortmund maçı öncesi yedeklerimizle kazandık
STSL 5. ve 6. Hafta
CSKA Maçı öncesi yedeklerle Sivas ı yendik
Kötü oynayıp kazanmak çok güzel bir duyguymuş