TAKIM:Manisaspor
Stadyum:Manisa 19Mayıs Stadyumu
Formalar
Kadromuz
TAKIM:Manisaspor
Stadyum:Manisa 19Mayıs Stadyumu
Formalar
Kadromuz
Kariyerinizde başarılar dilerim.![]()
So what?
Saike
Başarılar keyifli oyunlar
Başarılar bence Seric'i aldıysan Hayrettin'e gerek yoktu![]()
Başarılar![]()
Başarılar![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Başarılar![]()
Evet arkadaşlar maç sonuçlarımız şu şekilde ;
başarılar hocam![]()
Simonek,Perovic,Erman Özgür takımı sırtlayan isimler,sezon sonuna kadarda böyle olucak gibi.Onlardan en iyi şekilde yararlanmak istiyorum.
Perovic:Hem Ofansif Kanat hemde forvet hattında görev yapabiliyor.Onun böyle çift mevkidede görev yapabilmesi takımın çok yararına.Kanatta ve forvette de oynattım ikisinde de çok memnun kaldım.As oyuncum olabilir.
Simonek:Takımın as forveti,şuan kadroda bu kalitede başka hiçbir forvetim yok.Gerek hızı olsun gerek tekniği ve gücü çok şey katıyor takıma.Umarım sakatlanmaz yoksa gol yollarında sıkıntı çekerim.
Erman Özgür:Açıkcası bu oyuncuyu takıma katarken takıma bu kadar faydalı olabileceğini hiç düşünmemiştim.Orta sahada resmen coşturuyor.Verdiği paslar olsun,attığı goller olsun çok güzel.Şuan ortasahanın herşeyi.
Güncel Devam..
Açıkcası zorlandığımız bir maçtı ama galibiyetle çıktık kazasız belasız![]()
[YOUTUBE="Sz_IVvr-hlc"]Erman Özgür Mükemmel Gol[/YOUTUBE]
Bir manisasalı olarak başarılar
3'de 3 güzel başlamışız lige
Başarılar dilerim.. İyi bir başlangıç![]()
Başarılar![]()
Maçlar Devam ediyor..
-------------------
Sakatlık Tablosu:
Sakatlıklar çok canımı sıkıyor önemli oyuncular uzun süre yok,takım etkilenicek sanırım biraz.
Evet arkadaşlar sakatlıklardan ötürü birkaç malubiyet aldık ama bukadar sakata rağmen gidişat iyi
Şuan için Lig istediğimiz seviyede gidiyor,önemli sakatlıklar olmasaydı tahminimce daha iyi bir puanda olabilirdik.
Başarılar hocam. Manisa'nın stadı güzeldir, Süper Lig'de görmek dileğiyle.![]()