Borussia Dortmund
Bilgiler
Tesisler
Kadro
Bütçe
Borussia Dortmund
Bilgiler
Tesisler
Kadro
Bütçe
Başarılar dilerim.
Screw you guys, I'm goin' home
BaşarılarAubameyang show istiyorum senden
![]()
Başarılar![]()
Yeni sezon formaları basına tanıtıldı
Home
Away
Third
Başarılar dostum. Dortmund gerçekten genç ve kaliteli oyunculara sahip sistemi oturmuş bir takım. Renkli bir kariyer olacaktır.![]()
başarılar...
Başarılar hocam takipteyim![]()
Basarilar, Dortmund'la cok zevk alirsin oyundan![]()
Başarılar dilerim siyah formaya talibim![]()
Giriş güzel başarılar dilerim![]()
Transfer bekliyoruz![]()
Ne kadar paran varsa Lewa'nın sözleşmesine yatır, sonra kat kat alırsın zaten. Başarılar dilerim.![]()
başarılar kardeşim geleceğin genç yıldızlarını şimdiden merak ediyorum![]()
başarılar reus uma iyi bak![]()
Başarılar![]()
Başarılar ,
Başarılar (:
Başarılar![]()
-Transfer-
GELENLER
Kiyotake
3-4-3 oynamayı düşünündüğüm için ortasahayı bol tutmak istiyorum kadroyu bundesliga'nın kalburüstü oyuncularından kiyotake ile 9M EURO karşılığında anlaştık, Ortasahanın her yerinde oynayabilen bi oyuncu işimize çok yarayacak.
Matthias Ginter
Taktik olarak 3 defans oynamayı düşünüyorum Hummels-Subotic-Sokratis Üçlüsü ile maçlara çıkmayı düşünüyorum Ginter'i şuan yedek olarak aldım ama geleceğin yıldızlarından olması muhtemel. eeeeee Hummelside durmadan Barcelona isteyip duruyor Hummelste gitmeye sıcak bakıyor bu senelik satmayacağım ama önümüzdeki sezonlarda takımdan ayrılabilir, bu bağlamda ginter Hummels'in yerine geçirmeyi düşünüyorum. Ha bu arada 6M EURO Karşılığında kadromuza kattık.
Julian Brandt
Julian'ı genç ve gelecek vaad etmesinden ötürü transfer etmiş bulunmaktayız, Bonservis bedeli olarak 5.75M EURO ödedik wolfsburg'a. Reus Işığı var bu çocukta
GIDENLER
-
Jakub Błaszczykowski'yi 28M EURO karşılığında Chelsea'ye satıyoruz kasamıza iyi para soktuk ha
---------------------------SÖZLEŞME-------------------------
Gündoğan Ve Lewandowski'nin sözleşmeleri uzatıldı.
Altyapı ve Antrenman tesislerinde iyileşmeye gidiyoruz.
*Transferler devam edecek.
Last edited by LUIZ : 20.Kasım.2013 at 21:14
Lewadowski'nin sozlesmesini uzatman cok iyi olmus
Lewa'yı takımda tutman büyük avantaj. Bayern alcak reelde. Ama sen Dordmund'un yapamadığını oyunda yapmışsınBu arada Brandt'da gelişince canavar olacak. Ben de takımda baya bir süre veriyorum ona
![]()
İlkay ında sözleşmesini yenilemen çok iyi olmuş. Profiline hayran olduğum bir futbolcu. Ayrıca Kiyotake yi de çok beğendim.![]()