-
Herkese teşekkürler
Daha çok yazılı bir hikaye olmasını öngörüyorum, bakalım neler olacak.
Takımda ilk gözüme çarpan şey kale bölgesi oldu. 2. kalecimiz dahi yoktu! Ve Ashley Woodhouse denen çakma Reus bütün topları içeri alıyordu eski Beşiktaşlı Fevzi misali. Tamam 20 yaşındadır gençtir ama nasıl olacak bu iş? Rob Gorski ile olan yakın (sandığım) muhabbetimize güvenerek konuy açtım. Michael Jordan adlı kaleciyle anlaştığımı, maaşının oldukça düşük olduğunu fakat küçük bir miktar imza parası vermemiz gerektiğini söyledim. Hayalimdeki konuşma "Tabi canım hallederiz kalecisiz ne yaparız sonra" gibi birşeydi açıkçası. Ama başkandan sert bir "Hayır, veremeyiz!" cevabı aldım. "Nasıl ya nasıl veremezsin?" demek isterdim ama diyemedim.
Dedikodu ne ara yayıldı bilmiyorum, fakat mesai bitiminde BBC Manchester'dan bir arkadaş bu olayı sordu bana. Ben de merak ettim işler nasıl yürüyor burada diye, bir ortalığı karıştırayım dedim. Biz sobaya dokunup elimizi yakmadan laf söz dinlemeyen bir nesiliz, bir musibet olsun dedim. Anlattım efendim, başkana böyle böyle dedim o da bana böyle böyle dedi. Para falan yok dedi falan diye anlattım. Dedim bunlar küçük bir yer ayırır gazetede internette, bizim başkan zaten ne internete girer haber okur ne de gazete alır okur. Öbür gün acil toplantıya çağırdılar beni. Başkan diyor ki neden konuştun. E tabi diyemedim bi ortalık karışsın istedim diye. Hemen Karadenizli aklımı kullanarak "Ben ne bileyim başkanım böyle olacağını. Hayatımda kaç kere medyaya röportaj vermişim ne anlarım tam olarak ne denir ne denmez" falan diye saçmaladım biraz. Sert bir çıkış yaptı bana, seni kovmamam için bir tane sebep söyle dedi. İşi gücü bırakmış hayal peşine şu takımın başına gelmişim. Hayal ettiğim nerde, şimdiki durum nerde. Sinirlendim haliyle. Kovmak kovmamak senin elinde başkanım, ama şu kulüpte karışıklık olursa ben çeker giderim iş yine sana kalır dedim. Biraz yumuşadı bidaha olmasın falan derken işi tatlıya bağladık.
O işi tatlıya bağladık da, e bizim kaleci ne olacak? Az paraya çok oynayacak, panter gibi atlayacak kaleci arıyoruz. Bulabilirsek ligden çıkarız diyorum kendimce. Az çok yetenekleri keşfettim takımda. Ama kale büyük sorun.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules