1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Versiyon 14.1.4 ten beklentileriniz?

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Rakibe mudahale etmeme sorunu varsa, daha cok oyuncuyla savunma yaparak rakibin gidecegi alani kapatarak da sorunu cozebilir, rakibin de mudahale edememe sorunundan faydalanabilirsin.

Bence de taktiklerin cok etkisi var.

Rakip defansif oynayip, uzun toplari tercih ediyorsa ve sen de onde basmaya kalkarsan delik desik oluyorsun.

Rakip defansif oynayip, kisa paslari tercih ediyorsa ve sen de onde bas(a )miyorsan delik desik oluyorsun.

Rakip hucum oynayip, kisa paslari tercih ediyorsa ve sen topu kesip hizli hucuma cikamiyorsan rakip maci domine ediyor ve yeniliyorsun.

Rakip hucum oynayip, uzun paslari tercih ediyorsa ve sen onde basmaya kalkarsan delik desik oluyorsun.

Esasinda defans oyuncularinin fazla mudahale yap(a )mamasi ve bire birde zayif kalmasi taktiksel tercihleri cok daha dogru secmeye zorluyor bence.

altı üstü 4 tane gs ve fb maçlarında 7 tane penaltıdan gol yemeyi bunlara bağlıyorsan eyvallah abi. anadolu maçlarındakileri saymıyorum bile.

saçmalık olduğunun kanıtı: tüm sezon boyunca 20-25 penaltı kullanıldı bana karşı ve hepsi gol oldu. allah aşkına saçmalık zincirlemesi.
    Last edited by Zafonte : 23.Kasım.2013 at 01:53

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    altı üstü 4 tane gs ve fb maçlarında 7 tane penaltıdan gol yemeyi bunlara bağlıyorsan eyvallah abi. anadolu maçlarındakileri saymıyorum bile.

saçmalık olduğunun kanıtı: tüm sezon boyunca 20-25 penaltı kullanıldı bana karşı ve hepsi gol oldu. allah aşkına saçmalık zincirlemesi.
    Yapay zeka ile Yapay Zeka karsilikli oynadiginda boyle bir durum yoksa, isin icine insan parmagi katilinca durum degisiyorsa sucu gercekten oyunda mi aramak gerekli?

Mesaj Yetkileri