Yazdiklariniz, parmak bastiginiz seyler muthis, daha onceki senelerde defalarca soylenmis olan seyler olmasi da bunu degistirmiyor bence.
Uzun yorumunuzdan neden sadece yukaridaki bolumu alintiladim;
1999 veyahut 2000 idi buraya uye oldugumda. Oyun muazzam asamalar kaydetti, oyle ya da boyle. Ama 13 senedir buluttan nem kapmaktan veyahut kraldan fazla kralciliktan vazgecmedi insanlar.
Oyunun gelistirilmesi icin bu komunite hep beraber el atti bu ise senelerdir. Insanlar farkli fikirlere sahip olabilir, normaldir. Ama "ben senin gibi dusunmuyorum" demek ile, "benim fikrim budur, ben boyle zevk aliyorum, hata olmasi da beni baglamiyor" demek farkli seyler. Ikincisi de fikir midir? Gayet tabi. Ama yapici midir? Hayir. O zaman hic konusmamak, simsekleri uzerine cekmemek daha iyidir.
13 sene oldu, 13... Hala kafa ayni calisiyor.
Meslek hastaligi diye bir kavram vardir; siz ayni isi uzun sure yaptiginizda aksakliklar artik sizi rahatsiz etmez ya da gozunuze carpmaz olur, olagan gelir. Sanki isin dogru yapilma sekli boyleymis gibi algilar zihin, durumu. Bunu asmak icin cogu sirket, pozisyonun da musaade ettigi derecede, mumkunse sektor disindan adam alir ise, farkli bakis acisi sergileyebilsin, detay ve eksiklikleri farkedebilsin diye.
Olay bu aslinda...

Alıntılı Yanıtla