1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Roberto Mancini - Gençlerbirliğinde ...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Rio De Janerio

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Asistan menajeri ile aynı parayı alıyor ve yıl 2014.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    olabilir bunlar futbolun icindeki güzellikler gayet normal karsılamak gerekiyor arkadaşlar
    bu neresi normal bazı arkadaşlar olabilir felan demişler tmm bir nebze de şurda bir silsile olmalı be abi

yine sineye çeker anlarız durumu dramatize etmeden he tmm editörden 2 rutuş tmmdır.

Bu vaka başka vaka .. derim ben ...

Quote Originally Posted by blackman2004 View Post
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu neresi normal bazı arkadaşlar olabilir felan demişler tmm bir nebze de şurda bir silsile olmalı be abi

yine sineye çeker anlarız durumu dramatize etmeden he tmm editörden 2 rutuş tmmdır.

Bu vaka başka vaka .. derim ben ...
    Burada her şeyi normalize etmeye meraklı sağlam bir kalabalık var. Senin benim gibi para verip aldığı bir oyundaki hataları ve senin paylaştığın örnekteki gibi absürtlükleri şikayet eden kişilere sanki oyunu kendileri yapmışlarcasına laf sokuyorlar. Takma derim kafana.

Mesaj Yetkileri