Akşamdan planladığım üzere sabah erken saatlerde klüp binasına gidiyor odama girip bilgisayarımı açıyordum. İlk işe girdiğim zaman kendim için hazırladığım yazılımı teknik adam olarak kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Yazılımı biraz daha geliştirerek daha da kullanışlı ve bana oldukça yarar sağlayabileek düzeye getirebilirdim. Antrenman ve oynadığımız maçları analiz edecek bir modül buna ek olarak gözlemcilerden gelen raporlar doğrultusunda rakip takım analiz modülü ilk aklıma gelen revizyon işlemleriydi. Herneyse bunları sonra da yapabilirdim şuan acil olan biran önce oyuncularla ve antrenör kadromla tanışmaktı. Saat sabah 8 falan olmuştu yavaş yavaş antrenörler klübe geliyordu çok geçmeden başta asistanım olmak üzere birkaç antrenörle tanışıp asistanıma odamdan bilgisayarımı alıp klübün sinema salonuna geçmesini söyledim. Kalan personellerle de tanıştıktan sonra ben de sinema odasına geçtim.

Asistanıma yazılım nasıl kullanacağını biraz anlattıktan sonra kurcalayıp biraz öğrenmesi için zaman verdim bende bu süre zarfında geçen yıl ki maçları yeniden izlemeye koyuldum. Öğle yemeğinin ardından artık işe koyulma vakti gelmişti. Elimde kağıt kalem asistanıma sorular soruyor o da yazılım üzerinden gerekli bilgileri bana iletiyordu. Artık yavaş yavaş taktiklerim kafamda şekillenmişti. Şimdi sıra mevcut kadromu tanımaya ve yapılacak olası transferlere gelmişti.

+ Önce Kalecilerden başlayalım dostum. Bu arada kusura bakma ekiple yeni tanıştık isimleri karıştırıyorum. Bu yüzden sana sık sık bu şekilde hitap edebilirim
-Sorun değil hocam. Şimdi ne yapıyoruz ?
+ Bana kalecilerimizin tüm bilgilerini ve teknik ekibin raporunu içeren dosyayı yazıcıdan çıkart bi inceleyelim bakalım

İstediğim dosya gelmiş incelemeye koyulmuştum. 3 kalecimiz vardı ve fena da sayılmazlardı. Bu güzel haberdi bu sezon yüksek ihtimal kalemize transfer yapmayacaktık en önemli bölgelerden biri olan kalemizi bu sezon 35'lik Steve koruyacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kalecimizle yeni sözleşme imzalamıcaz ancak 19'luk Garratta abilik yapmasını isteyeceğiz. Potansiyelli bir genç gelişeceğini umuyorum. Dolayısıyla Alan Martin boşta kalıyor.

+ Dostum eline kağıt kalem al bugün bir hayli yoğun geçecek. Vereceğim isimleri not al
- Peki patron
+ Alan Martine ihtiyacımız yok. Listeye ekle