-
Ufak bir tatilin ardından kulübe gitmeye karar verdim. Zaten başkanın da beni çağırdığı haberini verdiler. Muhtemelen boşta kaldığım için kulüpte bir görev teklif edecek. Odasında konuşmaya başladık. Futbol Direktörü Philippe Leyonnet'de aramızdaydı.
Başkan: Rudi Garcia ile konuştum.
Erdem J.D. : Öyle mi? Roma onun için çok iyi olacak.
Başkan: Evet... Bana seni kulübün başına getirmemi istedi.
Erdem J.D. : Hahah. Evet bir yerde çalışmamı istiyor. Ama Christophe'un görevde olduğunu unutmuş olmalı.
Başkan futbol direktörüne şaşkınca bir bakış attı. Philippe bana dönerek:
"Haberin yok mu?"
"Neyden?" dedim.
"Christophe dün gece ayrıldı. Katar'dan geri çeviremeyeceği bir teklif almış. Bizden izin istedi, biz de verdik.
Olayların ereye gidebileceğinden duyduğum heyecanı gizleyemeyerek "Eeee?" dedim.
Başkan:Yıllardır bu kulüptesin. Bu kentte herkes seni tanır. Rudi Garcia senin için 45 dk benimle konuştu... Sanki seni tanımıyormuşum gibi! Neyse işte. Senin yeni teknik direktörüz olmanı istiyoruz. Zaten büyük hedeflerimiz olmadığını biliyorsun. Bizi orta sıralarda tutabilecek misin?
Oturduğum yere çöktüm kaldım. Doğduğum, oynadığım ve antrenörlük yaptığım takımdan teknik direktörlük teklifi almıştım. Bu kentte herkes beni sever!
Erdem J.D. : Senin için orta sıralardan daha fazlasını yapacağım!
Konuştuk ve anlaştık. Zaten anlaşacak bir şey yoktu. Bu benim hayatımın fırsatı.

Mesaj Yetkileri