-
__ SEZON ÖNCESİ __
Evet takımın başına geçtik. Ekibimizle görüşmelerimizi yaptık. Zaten herkesi tanıyorum. Kadromuz oldukça orta halli. Zaten ligi ilk 10 içinde bitirmekten bahsediliyor. Ben daha fazlasını istiyorum. Ligi ilk 5 hatta Şampiyonlar ligi biletiyle bitirmek isterim. Ama Fransa ligi hepinizin malumu oldukça karışık bir ligdir. Sermayenin girişiyle dengeler biraz bozulmuş olsa bile, yine de her takımın her şeyi yapabilme potansiyeli var.
Avrupa Liginde oynuyor olmamız büyük bir şans. İsmimi orada atlayacağımız turlarla parlatabilirim.
ÖNEMLİ OYUNCULAR
Kurt Zouma - DC
19 yaşındaki Zouma takımımızın wonderkid'i. Potansiyeli yüksek, karakteri mevcut potansiyeline ulaşmak için yeterli. Önümüzdeki sezonlar sürekli ilkonbirde oynayacak.
Stephane Ruffier - GK
Ruffier Fransa milli takım kadrosuna da seçilen, CA bakımından takımımızın en önemli oyunucu. Kaleye birkaç sene boyunca geri dönüp bakmamıza gerek yok
Franck Tabanou - WB-AML
Sol kanadın her mevkisinde oynayabilen Tabanou daha ziyade hücumda oynamaya yatkın. Elimdeki kanat oyuncuları içinde en çok ona güveniyorum.
Bu oyuncular dışında kadromuzda iyi denilebilecek oyuncular var.
#NOTLAR
- Stoperlerimiz içinde Tacklingi 14 ten yukarı olan yok. Mental değerlerde pek tavan yapmış değil Zouma'nın yanına kallavi işbilir, gerekirse yaşlı bir stoper alabiliriz
- 3 orta saha ile oynayacağımız için, sıkışık fikstürde bize MC lazım olacak. 2 kişi bile alabilirim. Kadroda orada görev verebileceğim toplam 4 futbolcu var.
- Dört kanat/forvet oyuncumuz var. Tabanou, Hamouma, Yohan Mollo ve İbrahim Sissoko. Mollo ve Sissoko kiralık. İkisi de tipik fransız ligi afrikalısı. Çok hızlıla. Ama mental özellikler yok denecek kadar az. Ayrıca finishing 8-9. Oradaki adamın gol atması gerekecek. Kiralık, satılık kanat bulursak transfer edebiliriz.
- Forvetimiz Mevlüt ve Brandao'ya emanet. F9 rolünde oynamaya Mevlüt daha müsait. Ama yetersiz. Bir de forvet mi alacağız?
- Kısa vadede sol bek sağ bek sıkıntımız yok çok şükür. Bulması en zor mevkiler.
- Tüm bu söylediklerimi yapacak bütçemiz yok 
Transfer balonlarıyla az sonra sezona adımımızı atıyoruz.
Mesaj Yetkileri