Oyuna her zaman aralık tarihinden başlarım çünkü ilk sezonun yaz kısmı beni çok sıkar Aralık 2013 tarihi itibari ile yarım sezonumdan görüntülerle başlıycam kariyerime

İlk yarı random denk gelen sonuçlarla

Takımın başına geçtiğim zaman takım 7. yada 8. ydi Türkiye kupası gruplarında idi.

Ara transfer dönemi:

Ara transfer döneminde hiç bir oyuncu almadım takımda rotasyon olarak bile fazlalık gördüğüm bir iki oyuncuyu gönderdim ve ara transfer dönemini tamamladım..

Takım taktiği

Taktiğe uygun bir diziliş söyleyemeyeceğim özellikle Fm 2013 de kullandığım ve mevkisinde adamları aldıktan sonra avrupa kupalarını tek tek müzeme eklediğim taktik budur... duran top taktiğim normalde kornerde yakın direk frikikte en iyi kafa vurana'dır. Ama burda forumdan bulduğum bir korner taktiği kullanıyorum frikik ise en iyi kafa vurana taç atışları uzun olarak ayarlanmıştır.

Taktiğimde Babel ve viudez i en verimli şekilde kullanmayı amaç edindim önde kaluu uche nin ise uzmanlığı olan yaratıcı forvet konumunda taktiğime uygun bir şekilde dizayn ettim. ön libero olarak fritez ve keremi kullandım.. ikinci yarı sezon sonuçları aşağıdaki gibidir. Taktiğime göre oyuncu transferini yaptıktan sonra başarının gelceğini düşünüyorum.

İkinci yarı Sezon sonu

İlk sezon taktiğe alışma kısmı ile başladı. İlk yarı son maçında eskişehiri 3-0 gibi net bir skorla geçip Türkiye kupası grup maçlarına başladım.. Beşiktaş karşısında takım çok efor sarfetti ama gol yollarında sonuçsuz kaldık 0-0 sonuçlandı sonraki akhisar maçı rotasyona gittim taktiğe en uygun adam ve yedeklerini denemeye çalıştım skor 3-0 mağlubiyet oldu
Ardından trabzonspor deplasmanından 3-0 lık mağlubiyetle döndüm. Kupa maçları arası oynadığım Bursaspor maçından 3-1 galibiyetle ayrılıp istediğim ayarlamayı tamamen yaptığımı düşündüm. Ardından zorlu beşiktaş maçından evimde 1-0 galibiyetle ayrılıp gruptaki iddaamı biraz daha sürdürdüm. Sonraki lig maçları görüldüğü gibidir. Kupa karşılaşmasında trabzonu yarı sahaya kapatır gibi oynamama rağmen gol sesi çıkmadı 0-0 son maç ise akhisarı yenmem gerekiyordu. Ama rakip takımın kontra atağında gelen golle 1-0 mağlup olup gruptan çıkamadım. Sezon bir orada bir burada geçti. Ne istediğime çok yaklaştım ne de uzaklaştım görüldüğü üzere sadece 1 puanla avrupayı da kaçırdım... Eğlenceli bir yarım sezondu gelecek sezon için kafamda şema hazırdı...

2014-2015 Sezonu
Sezon hedefim avrupa bileti almaktı. Ama asıl çıtam Süper lig şampiyonluğuydu. Bu sezon da kalacak bir başarı yerine takımı şimdi rotasyona sokup tamamen ileriye dönük başarılar sağlamayı hedefledim ve nakit ihtiyacımı oyuncuların bonservis bedeli düşmeden satıp karşıladım.. Isaaksonn,donk,fritzler 3 lüsü hariç yabancılarımı ve işime yaramayan yerlilerimi sattım bunların yerine bedelsiz olarak erkan zengin,sabri sarıoğlu,cenk tosun,mehmet güven,ergün teberi kadroma kattım. Oyuncu satışından kazandığım 13 milyonu ise muhammet demir,necip uysal,musa çağıran,emre çolak,ibrahim toraman,servet çetin,ersan gülüm ve genç oyuncu emre kılınçta kullanmayı seçtim...

Yeni sezon transferler

Henüz transfer sezonunun başındayım, takıma 5 yabancı + 3 genç yabancı oyuncu düşünüyorum bunun için 5 as yabancı da kiralamaya gidip yedek kadromda bulunan oyuncu gelirleri ile genç regenleri takıma katma işini sağlamayı düşünüyorum. Muhammet demir için harcadığım bonservis bedeli pahalı gelebilir taksitle almama rağmen bende forumda biraz bakınınca epey yüksek buldum. Emre çolak verdiğim parayı tamamen hakettiğini düşünüyorum böyle bir sezonda kadroya katarak ilaç gibi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Necip uysal aradığım savaşcı oyuncu musa çağıran geleceğin parlak yüzü olarak nitelendiriyorum. Geri kalan transfer biraz daha rolanti de götürmesi açısından yaptığım kasımpaşa kalitesine uygun transferlerdir...

Bu sezon ki uyumu yakalamak önemli olan ve transferde biraz daha kadroyu şekillendireceğim. Önümüzdeki sezonlara bakarak konuştuğumuzda ise beni endişelendiren şey muhammet demirin bekleneni verip veremiyceği... şimdilik bu kadar takipte kalın