1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: The Pensioners - 50 senelik Lakap Geri Döndü... ( Londra )

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default The Pensioners - 50 senelik Lakap Geri Döndü... ( Londra )

Chelsea ile 2. Dönemini yaşayan Portekizli çılgın teknik adam bir kez daha görevinden istifa etti... The Daily Mail'in haberine göre Rus iş adamı ve Chelsea'nin sahibi Abramoviç ile tartışma yaşayan Portekizli teknik adam sinir krizi geçirdi. Takımında görmek istediği Türk forvet Burak Yılmaz'ın Abramoviç tarafından veto yemesi üzerine olaylar büyüdü. Olan biten herşeyi 2 gün sonra yapacağı basın toplantısında anlatacağını söyleyen başarılı çalıştırıcı,gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by Krios View Post
    Başarılar
    Teşekkürler. Uzun bir aradan sonra FM heyecanı sardı yine beni...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

BASIN TOPLANTISI

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

JOSE MOURİNHO NEDEN İSTİFA ETTİĞİNİ ve ABRAMOVİCH'E YAPTIĞI "GÖZLÜK" HAREKETİNİN SEBEBİNİ ANLATTI...

EVET GERÇEKTEN BURAK YILMAZ GİBİ BİR GOLCÜYE ÇOK FAZLA İHTİYACIM YOKTU AMA ONU TAKIMIMDA GÖRMEK VE KADRO DERİNLİĞİ OLUŞTURMAK İÇİN İSTİYORDUM. ABRAMOVİCH'İN VETO ETMESİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. KARARLARIMA SAYGI DUYULMAMASI BENİ DELİ ETTİ. 4 ( PREMİER LİG,LEAGUE CUP,FA CUP,ŞAMPİYONLAR LİGİ ) KULVARDA DA BAŞARI İSTEYEN BİR BAŞKAN SİZE TRANSFER YAPMIYORSA BU BÜYÜK SIKINTI DEMEKTİR. OLMAYACAK DUA'YA AMEN DEMEK GİBİ BİR ŞEYDİR BU. GÖZLÜK İŞARETİNE GELİNCE... ORADA ABRAMOVİCH'İN BAKIŞ AÇISINI ELEŞTİRİYOR VE ARTIK FUTBOLDA BAŞARININ PARA İLE GELECEĞİNİ GÖRMESİNİ VE İNANMASINI İSTİYORDUM... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER...

İŞTE O HAREKET

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK KAMPI

TAKTİKLER

GENEL OLARAK 4-2-3-1 OYNAYACAĞIZ. KANATLARA VE GENİŞ ALANDA OYNAYARAK RAKİBİ SÜRKLASE EDECEĞİZ. DENK VE GÜÇLÜ EKİPLERE KARŞI 4-1-2-1-2 TAKTİĞİ İLE KANATSIZ GÖBEKTEN VE SAVUNMA ARKASINA ATILAN TOPLARLA OYNAYARAK RAKİBİN SAVUNMA ANLAYIŞINI BOZACAĞIZ. GENEL OLARAK KADROM BELLİ LAKİN 10 MAÇTAN 21 PUAN ALIP DEVAM ETTİĞİM TAKDİRDE FA ve LEAGUE CUP MAÇLARINDA YEDEK AĞIRLIKLI BİR KADRO İLE MAÇLARA ÇIKIP MÜMKÜN OLDUĞUNCA ROTASYONA GİDECEĞİZ Kİ BUNU SİZDE FARK EDECEKSİNİZ. ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ TAKIMIMDA TERRY ve LAMPARD'IN SON SENESİ. TORRES'İN DURUMU BELİRSİZ. BU SEZON TRANSFER YAPMADIK. GENÇ OYUNCULARIMIZDAN KENNETH OMERUO,VAN GİNKEL,CHALOBAH GİBİ ÖNEMLİ İSİMLER KİRALIK GİTMİŞTİR. ESSİEN'İ İSE DÜŞÜK BİR MEBLAĞ İLE Atl. MADRİD'E SATTIK.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bir logo paketi yüklemelisin bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam o maçlarda bence 1 belki 2 maça takılırsın 24 25 puan alırsın gibime geliyor . Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL 1.WEEK

KOLAY BİR MAÇ OLMADI. İLK YARININ SONLARINDA SÜPRİZ BİR GOL YİYEREK SOYUNMA ODASINA BERABERLİKLE GİTTİK. ÇOK POZİSYON BULDUK. TOPLA OYNAMIYOR PAS YAPMIYOR DİREK KALEYE GİDİYORUZ. 2 TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ. SON DAKİKA DA PENALTI GOLÜ İLE 3 PUANI ALDIK...

EPL 2.WEEK

MAÇA MÜKEMMEL BAŞLADIK. ASHLEY COLE'UN GEREKSİZ GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KART İLE 10 KİŞİ KALDIK. 3 DAKİKA SONRA PENALTIDAN YARARLANAMADIK. NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA HAZARD SAHADA YOKKK... SANKİ O OYNAYINCA 10 KİŞİ OYNUYORUZ. 1-0 DAN SONRA SCHÜRRLE'NİN 2 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ. SON DAKİKALARDA KOLAROV'UN FRİKİK GOLÜ İLE EŞİTLİK SAĞLANDI. İLK PUAN KAYBIMIZI YAŞADIK...

EPL 3.WEEK

BU MAÇ İÇİN HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM. COLE'UN EKSİKLİĞİ ÇOK AÇIK BELLİ OLDU. HAZARD'IN KÖTÜ PERFORMANSI YÜZÜNDEN BU MAÇTAN SONRA KADRODAN ÇIKARTTIM VE SATILIK LİSTESİNE KOYDUM. İLK YARIYI ÖNDE KAPATSAK DA JELAVİC'İN MÜKEMMEL PERFORMANSI İLE MAĞLUP OLDUK.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UEFA SUPER CUP

YILDIZLAR GEÇİDİNDE YAŞANANLAR HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAZ...

SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADIK. MÜNİH'E TOP VERMEDİK. ETO'O NUN MÜKEMMEL ( BİRİ FANTASTİK ) 2 GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİK. 2. YARI BİRAZ BOCALADIK. REHAVETE KAPILARAK KALEMİZDE 2 GOL GÖRDÜK. PANİKLEDİK, ŞAŞKINDIK... NEYSE Kİ JAVİ MARTİNEZ'İN KENDİ KALESİNE YOLLADIĞI GOL İLE KUPAYA UZANAN TARAF BİZ OLDUK...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="7O-bP9iwXCA"]ETO'O DAN JENERİKLİK BİR GOL[/YOUTUBE]
    Last edited by Bigboss3461 : 28.Kasım.2013 at 15:25

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL 4.WEEK

KOLAY BİR GALİBİYET ALDIK. TAKIM YAVAŞ YAVAŞ TAKTİĞE UYUM SAĞLAMAYA BAŞLADI. ÖNÜMÜZDE KRİTİK 6 MAÇ VAR. HAYIRLISI DİYİP YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...

[youtube="941RDTKy6hs"]ŞAMPİYONLAR LİGİ[/youtube]

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP C

1.MAC

KALEMİZE YAKLAŞAMAYAN,KENDİ YARI SAHASINA HAPSETTİĞİMİZ TAKIMA 1 GOL BİLE ATAMADIK. O SÜPER AYAK ETO'O SANKİ KABUĞUNA ÇEKİLMİŞ UNUNU ELEYİP ELEĞİNİ ASMIŞ BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ ADETA. BAŞLANGIÇ İÇİN HEDEF 3 PUANDI AMA 1 PUANA RAZI OLDUK.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL 5.WEEK

LONDRA DERBİSİ EN ÇEKİNDİĞİM MAÇTI. AMA OYUNCULARIM O KADAR RAHATTI Kİ... HELE ETO'O SANKİ SANKİ ARSENAL İLE DEĞİL DE LEYTON ORİENT İLE MAÇ YAPIYORMUŞUZ HAVASINDAYDI. AYAĞINA ALDIĞI HER TOP KALE DE TEHLİKE YARATTI.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    [YOUTUBE="7O-bP9iwXCA"]ETO'O DAN JENERİKLİK BİR GOL[/YOUTUBE]
    ya ben de mirilis kullanıyorum ama videolarım işlenmiyor hocam ne iş bu :S

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ya ben de mirilis kullanıyorum ama videolarım işlenmiyor hocam ne iş bu :S
    Hocam ben bi kac program denedim. Sadece bunda videoyu cekti. Diğer hepsi masaüstünü cekti...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

CAPİTAL ONE CUP 3. TUR

KUPA DA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORDUK. ÖNÜMÜZDEKİ ENGELİ DE GEÇEREK BUNU NE KADAR İSTEDİĞİMİZİ BELLİ ETTİK. TAKIMDA ROTASYONA GİDEREK YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKTIK...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL 6.WEEK

BİZİM AÇIMIZDAN KOLAY BİR MAÇ OLDU. FORVETİMİZ HER ZAMANKİ GİBİ SUSKUN... YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ŞL 2. MAÇ

DEPLASMANDA FRANSIZ DEVİNİ HEZİMETE UĞRATTIK. ÇOK İYİ BİR MAÇ OLDU... GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ VE BAŞARACAĞIZ DA...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL 7.WEEK

EPL 8.WEEK

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by Forum Kuralları - Kural 11
    Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.
    Mesaj yazarken yukarıda belirttiğim kurala dikkat edelim lütfen.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri