Ligdeki konumumuz çok iyi.
Ligdeki konumumuz çok iyi.
Bundesliga 16. Hafta
2 dakikada 3 puan almayı başardık.
Bundesliga 17. Hafta
Leverkusen deplasmanında aldığımız altın değerindeki 3 puanı bu maçı kaybederek mahvettik...
Bundesliga Puan Durumu
İlk yarı sona erdi ve transfer dönemi açıldı...
TariboWest
Devre Arası Transfer Dönemi
Luc Castaignos - Twente - 7.500.000 €
Carlos Labrin - Bedelsiz
Transfer Özeti
TariboWest
Castaignos transferi cok iyi olmuş umarım kısa sürede uyum sağlar ligde ki durum gayet iyi Bayern biraz vitesi yükselticektir umarım Wolfsburg biraz tökezlerde onları yakalar ve geçersin bu sene Bayern'in önünde bitirmek simdlik mümkün gibi gözüksede büyük ihtimal imkansızlasıcaktır
You'll Never BeatThe Irish !
Sezonun çok heyecanlı geçmesinden dolayı ve fazla zamanım olmadığı için ssleri toplu halde paylaşmayı düşünüyorum. Ligin nasıl sonuçlanacağı ise meçhul. Önümüzdeki iki maç Bayern ( D ) ve Dortmund ( E ) maçları.
TariboWest
schalke'nin içine bayern kaçmış galiba napmış öle yaw![]()
Bayern ve ya Dortmund maçından alınabilcek bir galibiyet havaya sokabilir hemen önünde ki 3 takım ile puan farkı yok minimum kayıpla şampiyonlar ligi potasına girilebilir Diren Hanover![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Dortmund macindan 3 puan alabilecegini dusunuyorumSampiyonlar Ligi bileti icin heyecanli bir yaris var. Umarim ilk 4'e girersin.
kardeş kariyer güzel skin hangisi böyle yeşilif flanda güzel![]()
Temayı bizim siteden indirdim. Linki aşağıda
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117760
TariboWest
Hannover 96 Gelecek Sezon UEFA Avrupa Ligi'nde !
Şampiyonlar Ligi biletini kıl payı kaçırmanın burukluğunu yaşasak da Avrupa Ligi'nde direk gruplarda olacağımız için mutluyuz.
Bundesliga Puan Durumu
Not : Almanya Kupası'nı kazanan Bundesliga 2 şampiyonu Kaiserslautern Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştır.
TariboWest
Bundesliga Takım Verileri
Bundesliga Oyuncu Verileri
Avrupa'da Şampiyonlar
İngiltere Premier Lig - Şampiyon Tottenham
İspanya La Liga - Şampiyon Real Madrid
İtalya Serie A - Şampiyon Juventus
Türkiye Süper Toto Süper Lig - Şampiyon Eskişehirspor
UEFA Şampiyonlar Ligi - Şampiyon Real Madrid
UEFA Avrupa Ligi - Şampiyon Arsenal
UEFA Süper Kupa - Şampiyon Bayern Münih
Dünya Kulüpler Şampiyonası - Şampiyon Atletico Mineiro
TariboWest
ŞL ye katılamamak kötü olmuş.En azından Avrupa Ligi teselli olmuş bizim için.Gelecek sezon ŞL ye katılırız inşaAllah![]()
İlk sezon için Uefa vizesi almak bence güzel olmuş Cataignos bu sezon daha iyi verim verir sağlam transferlerle hem ligde hem Uefa'da iyi işler yapabiliriz![]()
İnşallah.
Yönetimin vereceği bütçe transferdeki stratejimizi belirleyecek. Castaignos'un önümüzdeki sezon patlama yapacağını hissedebiliyorum.
Bir de birşey soracağım. Normal gelen kutusundaki haberleri alt+F9 yapınca ss alamıyorum. Yani ssyi dosyaya kaydetmiyor.
TariboWest
1 puanla SL biletini kaybetmek kotu olmus hocam..
kardeş bu skini bene indirdime senin yazı şekli falan değişik çok hoşuma gitti oynama flan mı yaptın ? diğer skinin yazıları okunmuyodu resmen.Bu arada senin kariyerden etkilenip bende yeni kariyer açıcam hannoverle![]()
hannoveri önerymsn kardeşim zevkli oluyor mu ben açmayı düşünüyorumda![]()
İlk sezon için o kadroyla başarıdır Avrupa Ligi abi.![]()
Hocam öncelikle kariyerinde başarılar. Bir şey dikkatimi çekti. Çok fazla yenilgi almışız. Dordmund bizim yenilgi sayımız kadar beraberlik almış ve üstümüzde. Bizde bazı maçları beraberliğe oynarsak iyi olur gibi geliyor
Hannover candır.
İlk sezon için başarıdır fakat insanoğlu işte herzaman daha fazlasını istiyor.
Teşekkürler. Yenilgi konusunda %100 haklısın. Çoğu deplasman maçında, geriye düştüğümüz veya ilk yarısı berabere biten çoğu maçta yine ofansif oynadım. Ya galibiyet ya mağlubiyet parolasıyla maçlara çıktık.
TariboWest
ofans oynuyosun diye beraberliğe oynasaydın şu an bi puanla daha farklı yerlerde olabilirdin bence bu sene bu hataya düşme dostum![]()
Elindeki kadroya göre iyi bir sezon olmuş. Yeni sezonda transferlerde nokta atışı yapabilirsen-takımın kimyasını bozmadan- daha başarılı olabilirsinBaşarılar..