1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: İngiltere'nin Efendisi Olmaya Geldik / Tottenham ; Hedef Alt Yapı !

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Lennon'ın işe yaramasına sevindim
    Dongou'ya ne çalıştırıyorsun? Ben geçen yıl YF olarak Webo'dan ders verdirerek çok geliştirdim. *İkisi de Kamerunlu ya* Belki Ade yararlı gelebilir
    Son olarak transferlerin çok iyi gol arayınca Sandro yerine Sigurosson veya Holtby de çok yardımcı olur 4-2-3-1 dönersin belki ama şuanlık bozma gidişat güzel.
    Totthenam çok sevdiğim bir takım , kendi kariyerimden çok buna yazabilirim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

vilas boas çalıştırdığı için sevdiğim bir takım tottenham ayrıca bence 4-2-3-1 daha iyi gider çünkü eriksen ve sigurdsson gibi iki süper oyuncu var elinde

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Lennon'ın işe yaramasına sevindim
    Dongou'ya ne çalıştırıyorsun? Ben geçen yıl YF olarak Webo'dan ders verdirerek çok geliştirdim. *İkisi de Kamerunlu ya* Belki Ade yararlı gelebilir
    Son olarak transferlerin çok iyi gol arayınca Sandro yerine Sigurosson veya Holtby de çok yardımcı olur 4-2-3-1 dönersin belki ama şuanlık bozma gidişat güzel.
    Totthenam çok sevdiğim bir takım , kendi kariyerimden çok buna yazabilirim
    teşekkürler.Dongou'ya sezon yarısına kadar bakıcam performansa göre ve takımın gidişine göre karar vericem.Orta sahada gerçekten inanılmaz genç ve yetenekli oyuncular var deniyeceğim hepsini yorumların benim için çok değerli teşekkürler.istersen steamdende ekle konusuruk

Mesaj Yetkileri