Sağol hocam eyvallah..Almanya'nın gençleri yıldıramaz bizleri
Kadroyu hazırladım,Almanya'yı kontrayla vuracaktık.Kadromuz şu şekilde idi.
Kanatlardan tehlikeli olabilecek Kerim'e Emrah'a ve Özkan'a çok güveniyordum bu kadroda.Salih,Oğuzhan ve Yunus öldürücü paslarıyla yıkacaktı Almanya'yı.
Seçimden 5 gün sonra havalanmıştık Almanya'ya doğru...Akşama doğru indik.Maça 2 gün vardı.Takımı çok iyi motive etmiştim.Almanya'nın 2015'e gitmemize engel olmadığını onlara söyledim.'Ülkeniz için savaşın beyler' dedim iyice gaza gelmiştik.Umarım maçta havamızı almayız,diyordum içimden.Allah'ın izniyle çıktık maça.Takım ruhu bu soğuk havada içimizi ısıtıyordu.Almanya beklediğimiz gibi çok yükleniyordu.Bizimde istediğimiz buydu.İlk yarıyı atlattık ama bayağı bastırıyorlardı.Sabrettim değişiklik yapmadım derken 57'de yedik golü.Takımı yine uyarmadım.Ama maç 2.yarıda farka gidecek gibiydi.Takım çok iyi alan kapatıyordu.Oğuzhan'ı ve Yunus'u yanıma çağırdım.Bu maçı siz kazanacaksınız Samed veya Kerim gol atıcak bugün ve asistte sizden olacak'diyerek gazı verdim.Alman'lar atağa çıkarken kaptırdılar topu,Yunus çok şahane bir pasla gönderdi içeri Samet gelişine vurdu ve o anda kafama şişeyi yedim.Alman'lar çekemediler bizi.Ardından iyice çoşmuştuk.Oğuzhan aldı topu,müthiş bir pasla yine Samet'i buldu.Samet'te Kerim'e çıkardı topu.Kerim kalecinin önde olduğunu görünce affetmedi.75 ve 77 deki gollerle gömmüştük onları sahaya,sıra Türkiye'deydi.Ama bir sonraki güncellemede...
![]()