AVRUPA LİGİ
.
.
.
Evet bir türlü golü bulamadık. Ataklarımızda orta sahadaki iki futbolcudan biri daha fazla pozisyonların içinde olurken (Corgnet) diğeri daha ziyade yay civarında buluyor (Anderson). Yani Anderson pozisyonundaki adamın uzaktan şut yeteneğinin ziyadesiyle iyi olması şartCorgnet pozisyonu için de Finishing, Composure, Off The Ball gibi özelliklere bakıyorum. Tabi transfer yapamadığımız için elde ne varsa o oynuyor. MC/AMC yetenekli adam lazım. Corgnet fena değil, kötü diyemem.
Anderson'un uzaktan şut fakiri olması (3/20) işleri biraz zorlaştırıyor tabi. Bunun dışında iki kanat oyunusunu da IF oynatıyorum ve normalde ters ayak oynatmak tercihimdir. Fakat Tabanou tek yönlü bir adam ve sol taraftan hariç oynayamıyor. Maç içinde geç kalmış olsam da önce Anderson'u oyundan aldım sonra da Salvio'yu sola çektim, sağ tarafa da Biancuchi'yi monte ettim.
AZ Alkmaar 5-3-2 yoynadığı için (3 DC /2 WB /3 MC /2 ST) biraz alan daralttılar tabi. Şuta zorlandık. Ne yapalım bu maç da sıfır sıfır bitiyor derken önce korner golü, sonra da sol kroşe nakavt golü geldi. Salvio ters kanatta daha başarılı gibi geliyor bana. Gibi gibi.
Grubun diğer maçında Wigan kendi sahasında sürpriz bir biçimde İsviçre temsilcisi Thun'u 4-3 yendi. Thun mı tehlikeli Wigan mı boş göreceğiz.

Corgnet pozisyonu için de Finishing, Composure, Off The Ball gibi özelliklere bakıyorum. Tabi transfer yapamadığımız için elde ne varsa o oynuyor. MC/AMC yetenekli adam lazım. Corgnet fena değil, kötü diyemem.