Evet grubumuzdaki takımlar kolaydı.İyiki A Grubu'na düşmemiştik.Çünkü orada İspanya ve Fransa bulunuyordu.Neyse biz maçlarımıza geçelim.Toplu olarak paylaşıyorum.Biran önce kulüp takımına geçmek için kusura bakmayın.
Gruptaki maçlarımızda çok iyiydik.Portekiz'de elimizden kurtuldu.Sıra Yarı Final'deydi ve karşımızda çok zor bir rakip vardı.Fransa...
Fransa'yı maç boyunca çok iyi durdursakta 119'da beni kahreden bir golle yıkıldık.Bu gençlerle Final'i görmek isterdim ama olmadı.Bu maçın ardından basın açıklamam şöyleydi.
-Bugün şanssızdık birazda ve son dakikada gelen gollede yıkıldık adeta.Maçla ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim.Bu gençler sonuna kadar haketmişti,arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve diğer söyleyeceğim şeye geçiyorum.Ben buraya gelirken tek bir şansım vardı ve ben bunuda iyi kullandığımı düşünüyorum.Ama artık birazda kulüp takımı yönetmenin tadına varmak istiyorum.Bana yardımcı olan herkese çok teşekkürler.Umarım A Milli takımın başında Fatih Hoca,burada yerime geçecek hocam çok başarılı olurlar.Türkiye'yi üst sıralarda görmek istiyorum.İyi akşamlar...