Sonuçlar fena değildi 11 maç sonucu beraberliğimiz bulunmazken liderlik koltuğundaydık. Hoş daha ligin çeyreği belki ama gelecek sezon çempiyınşipte oynama hayali bile yetiyordu. Herşey güzel olmaya güzeldi de haliyle bu bazı rakip ve dolayısıyla medyada huzursuzluğa sebep olmuştu. Hemen bir karalama çalışması başlatılmıştı. Neymiş Ben ve Crewe klübü başkanı arasında menejer-başkan ilişkisinden ötesi varmış. Kızı ile olan münasebetimiz sebebiyle başkan ne dersem yapıyormuş. Tabii benim başkanın kızının olduğundan bile haberim yok. Her ne kadar sezon başı menajer olsam da klüpte geçen yılın yarısından itibaren çalışmaya başladım geçen bu süre zarfında lafı dahi geçmemişti. Sonuçların ardından gelen bu haberler art niyetli olduğu belliydi. Benim gibi Crewe klübü çalışanları ve taraftarları da bu haberlerin hedef saptırma olduğunu biliyor ve kulask asmıyordu. Ancak adımız çıkmıştı bi kere. Bişeyler yapmalıydım ama aklıma da yapabilecek bişey gelmiyordu. Böyle bi durumda ne yapılabilirdi ki ? Çıkıp basın toplantısı düzenleyecek değildim. Ayrıca aşk meşk temalı medyaya açıklamada bulunmam beni daha çok zan altında bırakacaktı. Sahi Aşk neydi ? Onu bile unutmuşum bu yoğun tempoda. Tabi ligler devam ediyor düşününce emellerine ulaşıyorlar gibilerdi zira aklımı rakip takım analizi ve takımımı gelecek maçlara hazırlamak yerine alakasız bir konuyla meşgul ediyordum. Basında çıkan haberlere kulak asmayacak bildiğim yolda yürüyecektim.

-----------------

Birkaç hafta geçmişti ki bu sefer bir twit olayı patlak verdi ve yine gündem Juan Diaz olmuştu. Erica adında yine hiç tanımadığım birisi instagramda bir maç sonrası deliler gibi sevinirken çekilmiş bir fotomu paylaşıp ardından da aynı gün arka arkaya attığı 3 twit ingitere de gündem olmuştu. Erica instagramı kilitleyip resimleri saklasa da atılan 3 tiwiti çok manidar buldu sayın İngiliz medyası. Sürekli hakkımda çıkan haberler ister istemez bütün şimşekleri üzerime çekiyordu. Acaba bundan sonra neler olacak ben de merak ediyorum artık