1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Sizce bu adam almaya değer mi?

Hybrid View

Yorumları teker teker okuyorum çok sağolun arkadaşlar ama kafam karıştı cidden 2. sezona başlayacağım ve takımda biraz değişiklik şart oldu. Satmak için almıyorum takımı taşısın yeter. Alsam mı acaba değmez mi ki... Bu arada 60'a anlaştık öylesine bir deneyim dedim, 60'a bırakıyorlar Bu arada o paralara Cavani'yi falan alamam ki çok para istiyorlar onlara. O tarz oyuncu bulabilsem bu oyuncuyu alıp riske girmeden tanınmış bir forvet alırım.

Quote Originally Posted by ForzAnkara View Post
    Yorumları teker teker okuyorum çok sağolun arkadaşlar ama kafam karıştı cidden 2. sezona başlayacağım ve takımda biraz değişiklik şart oldu. Satmak için almıyorum takımı taşısın yeter. Alsam mı acaba değmez mi ki... Bu arada 60'a anlaştık öylesine bir deneyim dedim, 60'a bırakıyorlar Bu arada o paralara Cavani'yi falan alamam ki çok para istiyorlar onlara. O tarz oyuncu bulabilsem bu oyuncuyu alıp riske girmeden tanınmış bir forvet alırım.
    Hocam aynı adamları sen daha ucuza bulabilirsin. Biraz araştır Sen satarsın sonra 60'lara. Çok var bu koyduğun profildeki regenlerden. Adamı alırsan da her türlü taşır seni

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForzAnkara View Post
    20, 30 milyona doğru düzgün (doğru düzgün derken bu adamın şuanki halnden daha iyi bir adam) bir forvet bul paran cebinde kalsın o adamı geliştrene kadar 4 sene geçer o süre zarfında cavani, benzema higuan filan satılığa çıkarsa alırsın.

Mesaj Yetkileri