1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Oyuncu Aranıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş hiç gerginlik yapmaya gerek yok.Sen de hakkımızda bişey bilmeden bizleri eleştiriyorsun.Bu sitenin kuralları var.Ona göre hareket edin diyoruz.Suç oluyor.İyiliğinizi düşünüyoruz.Adamın biri sadece 1 mesaj yazmış;birsürü gereksiz konu ihtiyacı açma gereksinimi duyduğundanhemen atıldı.Önek olsun iye uyardım.Ama artık karışmam.Gerisi adminler ve modların bileceği iş...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by efl_25
    Kardeş hiç gerginlik yapmaya gerek yok.Sen de hakkımızda bişey bilmeden bizleri eleştiriyorsun.Bu sitenin kuralları var.Ona göre hareket edin diyoruz.Suç oluyor.İyiliğinizi düşünüyoruz.Adamın biri sadece 1 mesaj yazmış;birsürü gereksiz konu ihtiyacı açma gereksinimi duyduğundanhemen atıldı.Önek olsun iye uyardım.Ama artık karışmam.Gerisi adminler ve modların bileceği iş...
    arkadaş kusura bakmayın valla son 4 maçtır berabere kalıyorum delirecem o yüzden sinirliydim bilirsiniz fm sanki bir oyun gibi değil herşeyde etki yapıyor ne demek istediğimi anlamışsındır inş tekrar özür diliyorum.Önerileriniz için tşk Pancu türk oldu o yüzden satmadım kaboul ve önderi aldım adem D unu sattım

Mesaj Yetkileri