Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

STSL 16. Hafta
    Karambolden bulduğumuz hızlı golden sonra Antep bir anda agresifleşti.Bunun sonucunda kırmızıyla bedel ödediler.O andan itibaren zaten maç tek kaleye döndü.

Spoiler: Maç Verileri 

Taktiğimizin işlevi sonunda medyanın radarına girdi
    Spoiler: Medya Değerlendirmesi 

Totem yaptık.Bize yenilen takımın menajer kovulma tehlikesinde aman dikkat
    Spoiler: Bülent Uygun 

STSL 17. Hafta
    Trabzon'a konuk olduğumuz maçta galibiyet beklentim yoktu fakat 20. dkda 3-0 bir mağlubiyet beklemiyordum.Fakat 3 tane gol bizde soğuk duş etkisi yarattı.Bir anda maçı rüzgarı arkamıza aldık.Fakat güçsüz ve yavaş defansımın kondisyonunun azaldığı 80. dklarda arkaya atılan bir top ve yenilgi geldi.Maçtan sonra epey bir bağırdık

Mustafa Hoca'da yorumlarına hak verdiğini söylemekle yetindi.
    Spoiler: Yorumlar 

Dilimi tutamadığımdan TFF'den para cezası aldım.
    Spoiler: TFF 

STSL Puan Durumu
    Gol yeme oranımızı maç başına 3 golden 2'ye indirdik neredeyse.Atma oranımızsa hala sabit.İleride 1.5'a falan indirebilirsek başarı gelir diye düşünüyorum.Çaykur Rize'nin de bizim yolumuzdan gittii dikkatimizi çekti.Ya h ero ya merro
    Bu arada Fenerbahçe'nin aşırı sakin bir oyunu var.Az gol atıp yiyorlar.Maçlar çok sıkıcıdır
    Spoiler: Puan Durumu 

17. Haftanın sonunda hala boşrolde oynayan işim Doğa Kaya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet devre arasıyla birlikte baktık bir bütçeye adam alabilir miyiz diye alamıyormuşuz.Oyuncu satalım dedik kimse yüzlerine bakmadı.Birde bana ağlıyorlardı karşılıklı fesh ettik.Baktık biraz maaş geldi elimize.Onunla 2 oyuncuyu kiralık olarak kattık kadromuza.Biri yedek birinide DOS olmasına rağmen stoper olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Spoiler: Transferde Son Durum 

Ceyhun Gülselam
    Aslı DOS olmasına rağmen stoper olarakta gayet iş görüyor.Özellikle bizimki gibi hallaç pamuğu bir defans için klas bir oyuncu bile olabilir.

Spoiler: Profili 

Gökhan Süzen
    Kendisini aşırı kalın beli olan yedek bekimiz yerine aldık.Yetersiz bile olsa o bölgede en azından biraz daha yırtıcı bir oyun sergiler.

Spoiler: Profili 

Mustafa Pektemek ise kara kara düşünmeme yol açtı.Sahadaki duruşu ve isteği çok kötü.Sezona çok güzel başladı.Fakat sakatlıktan sonra sanki yerine başka biri geldi.Dokunuyorlar yerde, top alıyor sonra rakibe iade ediyor.Yerine devşirme forvet olarak Mervan'ı deniyorum şu anda.
    Spoiler: Mustafa Pektemek 
    ,
    STSL 18. Hafta
    Lige kötü oyunla başladık fakat Mervan verdiğimiz görevi kusursuz oynadı.Tabi ne kadar sürer bu performans ileride görücez Onun dışında 80. dkdan sonra artık alt-tab yapıyorum.Her maç gol yiyoruz şu dakikalarda.

STSL 19. Hafta
    Deplasmanda 6 yediğimiz Beşiktaş'ın karşısına çıkıyorduk bu hafta.Bilic ise bizi küçümser şekilde konuştu.Ağzının payını vermek istiyorduk.İyide başladık fakat istediğimizi alamadık gelen şanslı bir golle
    Spoiler: Yorumlar 

Maçtan sonra övüyor mu eziyor mu belli olmayan bir üslupla bizi tebrik etti Bilic.Bizde cevap vermedik.(Aslında gazeteciler gelmedi )
    Spoiler: Bilic'in son açıklaması 

Mesaj Yetkileri