v4'ü ilk maçım olan Torino ile yapacağım hazırlık karşılaşmasında denedim. Hangi taktik olursa olsun yenileceğim kesindi ama takımın oynayışını gördükten sonra içimde bir umut ışığı doğdu ve ikinci yarının ilk dakikalarında beraberliği sağladım ama çok geçmeden 3. golü yedim. Ama sonuçta takımın sınırları belli, Torino kondisyonu sayesinde maçı kopartmasını bildi ve toplamda 5 gol attı (her ne kadar özellikle ilk yediğim iki gol şaşılacak tarzda olsa da). Bulduğumuz pozisyonlar gerçekten çok iyiydi ama pek değerlendiremedik. Attığımız ikinci gol duran toptandı ve direğin iç kısmına çarptı, kaleci tutayım derken kendi kalesine attı

Önemli bir rakip ile oynadığımız için sonucu pek önemsemiyorum ama şayet hesapta bir hata yoksa 846 isabetli pas ve %66 topla oynayamaya sahip olarak bitirdik maçı. Böyle bir rakibe karşı, böyle bir takımla, böyle bir istatistik yakalamak.. Gerçekten takdire şayan bir taktik.Kaliteli oyunculardan oluşan bir takım ile neler yapılabileceğini düşünmek bile istemiyorum