Evet devre arasıyla birlikte baktık bir bütçeye adam alabilir miyiz diye alamıyormuşuz.Oyuncu satalım dedik kimse yüzlerine bakmadı.Birde bana ağlıyorlardı karşılıklı fesh ettik.Baktık biraz maaş geldi elimize.Onunla 2 oyuncuyu kiralık olarak kattık kadromuza.Biri yedek birinide DOS olmasına rağmen stoper olarak kullanmayı düşünüyorum.
Spoiler: Transferde Son Durum
Ceyhun Gülselam
Aslı DOS olmasına rağmen stoper olarakta gayet iş görüyor.Özellikle bizimki gibi hallaç pamuğu bir defans için klas bir oyuncu bile olabilir.
Spoiler: Profili
Gökhan Süzen
Kendisini aşırı kalın beli olan yedek bekimiz yerine aldık.Yetersiz bile olsa o bölgede en azından biraz daha yırtıcı bir oyun sergiler.
Spoiler: Profili
Mustafa Pektemek ise kara kara düşünmeme yol açtı.Sahadaki duruşu ve isteği çok kötü.Sezona çok güzel başladı.Fakat sakatlıktan sonra sanki yerine başka biri geldi.Dokunuyorlar yerde, top alıyor sonra rakibe iade ediyor.Yerine devşirme forvet olarak Mervan'ı deniyorum şu anda.
,Spoiler: Mustafa Pektemek
STSL 18. Hafta
Lige kötü oyunla başladık fakat Mervan verdiğimiz görevi kusursuz oynadı.Tabi ne kadar sürer bu performans ileride görücezOnun dışında 80. dkdan sonra artık alt-tab yapıyorum.Her maç gol yiyoruz şu dakikalarda.
Spoiler: Maç Verileri
STSL 19. Hafta
Deplasmanda 6 yediğimiz Beşiktaş'ın karşısına çıkıyorduk bu hafta.Bilic ise bizi küçümser şekilde konuştu.Ağzının payını vermek istiyorduk.İyide başladık fakat istediğimizi alamadık gelen şanslı bir golle
Spoiler: Yorumlar
Spoiler: Maç Verileri
Maçtan sonra övüyor mu eziyor mu belli olmayan bir üslupla bizi tebrik etti Bilic.Bizde cevap vermedik.(Aslında gazeteciler gelmedi)
Spoiler: Bilic'in son açıklaması

Onun dışında 80. dkdan sonra artık alt-tab yapıyorum.Her maç gol yiyoruz şu dakikalarda.