EPL PUAN DURUMU
Ligdeki konumumuz çok güzel önümüzde zayıf rakiplerimizle karşılaşacağımız bir fiksütr var.Bu dönemden kayıpsız bir şekilde çıkarsak puan farkını açmış oluruz.
FİKSTÜR
Charlton(E)
Stoke(D)
Wigan(D)
Doncaster(E)
Brighton(D)
EPL PUAN DURUMU
Ligdeki konumumuz çok güzel önümüzde zayıf rakiplerimizle karşılaşacağımız bir fiksütr var.Bu dönemden kayıpsız bir şekilde çıkarsak puan farkını açmış oluruz.
FİKSTÜR
Charlton(E)
Stoke(D)
Wigan(D)
Doncaster(E)
Brighton(D)
Şu fikstürde en kötü ihtimal 4 maçını kazanman lazım, 3'ü zaten düşme potasında. Bu haftalarda yakın takipçilerin de birbirleriyle karşılaşıyorsa farkı açmak için harika bir fırsat.
EPL 11.HAFTA
EPL 12.HAFTA
Charltonu çok rahat geçtiğimizi söylemeliyim kalemize sadece 1şut geldi.Stoke City maçı daha heyecanlıydı 2-1den sonra korksakta maçı kazandık.
EPL 13.HAFTA
EPL 14.HAFTA
EPL PUAN DURUMU
Durum hakkında yorumları bekliyorum.
Başarılar.Liderlik yakışıyor...
Arkadaşlar ben uçmuşum 16.00dan beri oyundayım
FİKSTÜR
EPL PUAN DURUMU
Devre Arasında Tek Transferimiz
Norwich'te başarılar, Balotelli güzel transfer![]()
Balotelli iyiymiş![]()
lider sürmen iyi.takım güzel gidiyor şimdilik
Balotelli güzel transfer![]()
Arkadaşlar kariyeri elimde olmayan sebeplerden dolayı kapatmak zorundayım.Yeni kariyerim Galatasaray ile olucak.Ayda 3 kariyer açabilme kuralından dolayı 22 aralıkta Galatasaray kariyerimi açabilicem.Galatasaray kariyerimde paylaşımların daha düzenli ve anlatımın daha iyi olucağından emin olabilirsiniz kariyeriyeri takip eden herkese teşekkür ediyorum.
Balotelli takımın kimyasını bozacaktır.Çok riskli hamle, form durumuna bakınca insan korkuyor
![]()
2 gün girmedik kariyerler bambaşka boyuta gelmiş (: yeni hayatında başarılar kardeşim