20. Hafta
Deplasmanlarda rakibi açmakta zorluk çektiğimiz gibi bir yandan da biz açılıyoruzYinede golü bulduk fakat 80'den sonraki takımın çözülüşüne nasıl bir önlem alsak diye kara kara düşünüyoruz
Spoiler: Maç Verileri
21. Hafta
Rakip takım her yaklaştığında üstünlüğü kontrol etmeyi bildik.Üstüne bir futbol resitali yaptığımızı düşünüyorum.Rakipte bizim gibi korkusuz bir oyun tarzı sergiledi.Hatta bir ara tırsmaya bile başlamıştım
22. Hafta
Erken gol yediğimiz için rakip çok rahat oynadı.Rakibi açamayınca hatalar yapmaya başladık.Fakat her zaman rakibin yaptığı 80. dkda maç çevir mottosunu bu sefer biz gerçekleştirdik.
23. Hafta
Bir ev bir deplasman maçı yapıp duruyoruzEvimizde normalde kaplan kesilip rakibi parçalardık.Fakat bu Kayserispor'a işlemiyor gibiydi.Fakat korkusuz rakibimiz karşısında çok net pozisyonlar bulduk.Sağlam açılardan golü bulduk.Evimizde kükremeye devam ediyoruz
24. Hafta
Artık deplasmanda az ve öz gitmeye alıştık.Fakat rakibi gittiğimiz pozisyonlar açabildik bu sefer.Goller geliyorum dedi.Böylece yenilgisiz 5. haftamız oldu bu
Medyaya tekrardan konu olduk.Gayet mutlu soyunma odasında oyuncular
Spoiler: Övgüler
Mervan ise Mustafa'dan formayı kaptığından beri gayet iyi bir performans sergiliyor.Sonradan girdiği maçları saymazsak 9 maçta 9 gol attı.Formayı direk kapmasını beklemiyordum fakat görevini çok iyi yerine getiriyor
Spoiler: Oyuncu Formu