25. Hafta
İnsanlar bizi küçük görmeye çalıştıkça biz onlara zeytin dalı uzatıyoruz.Gerek 25 yaşında olmamız, gerek takımın performansı tanıdık simalarda bir kıskançlık yaratıyor gibi.Bize her şeyi bilen abi ayağı yapmaya çalışıyorlar
Maça gelirsek tamamen oyunun kendi kendine yönettiği bir maçtı.Kırmızı verir, penaltı vermez.Atağa kalkarsın sen gol yersin.Yenilmemiz gereken bir maçı yenildik gibi geldi.
Spoiler: Açıklamalar
Spoiler: Maç Verileri
Maçtan sonra sular benim açımdan durulmuyordu.3 puanı cebe koymuş Rıza hoca ise sürekli tavsiyeler vermeye çalışır bir haldeydi.Olayların sonunda da TFF hak mahrumiyeti verdi.Bursa maçında tatilde olucaz
Spoiler: Olaylar
26. Hafta
Tatile gitmeden önce Daum'un bize laf attığını gördük.Pek önemsememeye karar verdik.
Spoiler: Daum ve fil hafızası
27. Hafta
Maalesef hala galibiyete ulaşamadık.Ligin sonuna doğru düşüşe geçiyoruz.UEFA'ya katılma şansımız gittikçe zora girdi.Daha önümüzdeki zorlu fikstüre bakınca işimiz zor.
Spoiler: Maç Verileri
Fakat kulüp halinden memnun olacak ki benimle görüşmelere şimdiden başladılar.Vizyonu zaten önceden ben ayarlamıştım.Üstüne bir altyapı geliştirmesi sözü alıp masaya oturdum 100.000 € yıllık zam yaptırıp sözleşmeyi imzaladık.
Spoiler: Anlaşma koşulları
Yönetim sözünü turru