Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Baskların Direnişi | Real Sociedad CF | Sezon 1

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Baskların Direnişi | Real Sociedad CF | Sezon 1

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir futbol macerası ile karşınızda olacağım. Bu sefer ki durağımız İspanya. Başkaldırışın ve politik çatışmaların olduğu İspanya'nın kuzeyi ve Fransa'nın güney batısındaki özerk bölgede yaşayan Bask toplumunun kurduğu 2 takımdan biri olan Real Sociedad ile oldukça uzun soluklu olacağını düşündüğüm bir serüvene çıkıyoruz. Bu takımı seçmemdeki en önemli faktör ; Real Sociedad’ın 2002-2004 yılları arasındaki unutulmaz yükselişi ve Nihat’lı, Kovacevic’li, Alonso’lu, Karpin’li kadrosu ile ligi son haftalara kadar lider götürmesi fakat son 2 haftada şampiyonluğu Real Madrid’e kaptırmasıyla biten sezondur. O sezon neredeyse her hafta hiç kaçırmadan tüm maçlarını izlemiştim ve tabi Nihat Kahveci’nin de etkisiyle tam bir Sociedad taraftarı olmuştum. Sociedad bende anısı olan bir kulüp ve kolay kolay bırakacağımı sanmıyorum bu kariyeri. Tabi sizin de destekleriniz ve takip etmenizi diliyorum. Umarım hem bana hem de sizlere haz verecek bir kariyer olur..

Kısaca kulübü tanıtacak olursak ;

Armamız :

Başkanımız : Jokin Aperribay

Stadımız : Estadio Anoeta

Estadio Anoeta, İspanya'nın Donostia şehrinde 1993 yılında çok amaçlı olarak inşa edilen bir stadyum
    Stadyumda çoğunlukla futbol müsabakaları yapılmaktadır. İspanya'nın Real Sociedad takımının maçlarını yaptığı stadyum, 32.000 seyirci kapasitelidir.

2013/2014 Sezonu Kadromuz

Yeni Sezon Formalarımızın Lansmanı

HEDEFLERİMİZ :

- Ligde ilk 5 içerisinde yer almak ve gelecek sezon için de Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmak.
    - Ezeli rakibimiz Atletico Bilbao'yu içerde-dışarda, her koşulda yenmek.
    - Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarda evimizde mağlup olmamak ve "yenemiyorsak yenilmeyelim" stratejisini uygulamak.
    - Son olarak mental ve fiziki olarak sağlam bir takım kurmak ( Transfer Dönemi amacı )

Nesil
    2012

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Griezmann ve Vela'yı sakın satma reyiz
    Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Real S. de mi bask
    Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Real Sociedad sevdiğim bir takımdır. Bende nihat zamanında çok takip ederim. O zamanlar bana iddaa dan iyi kazandırmıştır.

Aslında hep aklımda Bilbao yu almak var onu da severim hem de bask dışı transfere izin vermemesi sayesinde güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. İlerde olabilir.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

real sociedad severim griezman ve velaya iyi bak ilaramendiyi almaya bak geri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Griezmann ve Vela'yı sakın satma reyiz
    Başarılar
    Quote Originally Posted by 19sivok03 View Post
    Real S. de mi bask
    Başarılar
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Real Sociedad sevdiğim bir takımdır. Bende nihat zamanında çok takip ederim. O zamanlar bana iddaa dan iyi kazandırmıştır.

Aslında hep aklımda Bilbao yu almak var onu da severim hem de bask dışı transfere izin vermemesi sayesinde güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. İlerde olabilir.

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    real sociedad severim griezman ve velaya iyi bak ilaramendiyi almaya bak geri

Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
    Last edited by dAleksic : 18.Aralık.2013 at 14:16

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Teşekkürler Sen de Bilbao ile bir kariyer aç o zaman
    Ortak kariyer yapın

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Başarılar
    Sağolasın

@walcott07, ortak kariyeri sürdüremem büyük ihtimal. Ocak ayında finaller var ve oyuna vakit ayıramayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar üstat.

Basarilar : )

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar üstat.
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar : )

Sağolun beyler

SEZON ÖNCESİ TRANSFERLERİMİZ

ANDERSON LUİS DE ABREU, 3.5m peşin 24 ay taksitle toplamda 9.5m avro karşılığında takıma katıldı.

MİCHAEL CİANİ, kiralık olarak takıma katıldı.

HAZIRLIK KAMPIMIZ VE OYNADIĞIMIZ MAÇLAR

Hazırlık dönemi boyunca 2 farklı taktik üzerinde çalıştık. Birincisi " 4-2-3-1 hücum" ve diğeri "4-4-1 kontrol" olarak maçlarda dönüşümlü olarak denedik taktiklerimizi. Hücum taktiği Tottenham ve Estoril maçlarında kendini kanıtlasa da aynı durum kontrollü taktiğimizde geçerli olmadı. Swansea ve Castilla maçlarında da bu açıkça görüldü. Bu taktik yerine başka bir taktik bulacağız ve lige giriş yapacağız

ŞAMPİYONLAR LİGİ EN İYİLER ELEME TURUNDA , ALMAN EKİBİ SCHALKE 04 İLE EŞLEŞTİK.

2013-2014 Sezonu Liga BBVA Fikstürümüz

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Başarılar hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Schalke'yi elemek zor.İnşallah eleriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar , potansiyelli oyuncularla.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Başarılar hocam.
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Schalke'yi elemek zor.İnşallah eleriz
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar , potansiyelli oyuncularla.

Sağolun arkadaşlar

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferin iyi fikstur biraz sıkıntılı barca sevilla rayo valencia orası seni zorlucak biraz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

başarılar schalke zorlar ligde de 4.olmalısın bu kadroyla

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmem ama Nihat Kahveci'nin hatrına takip edeceğim bu kariyeri

Ayrıca sunum ve görsellik güzel..

Kadron iyi sayılabilir , ligde Barca, R.Madrid ve A.Madrid'in ardından sen gelmelisin..

Başarılar diliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Büyük ihtimalle ilgilenmezler ama yine de söyleyeyim.Vela 3.4 M karşılığında Arsenal'e gidebiliyor.Yine de çok iyi bir takımdır Sociedad.Barça'yı 2-0 dan 3-2 yendikleri maçı izlemiştim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferin iyi fikstur biraz sıkıntılı barca sevilla rayo valencia orası seni zorlucak biraz
    Transferler de birçok oyuncuyla son anda masadan kalktık. Kötünün iyisi oldu transferlerimiz. Fikstürden de memnunum ben, fakat araya Avrupa kupası maçları girince sıkışacak fikstürümüz.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    başarılar schalke zorlar ligde de 4.olmalısın bu kadroyla
    Schalke çıkınca en zor kurayı çektiğimi söylemiştim kendi kendime, öyle de oldu.. Lig için umudumuz bi hayli yüksek. Takım kimyasını oturttuk ve lige hazırız.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmem ama Nihat Kahveci'nin hatrına takip edeceğim bu kariyeri

Ayrıca sunum ve görsellik güzel..

Kadron iyi sayılabilir , ligde Barca, R.Madrid ve A.Madrid'in ardından sen gelmelisin..

Başarılar diliyorum

Öncelikle teşekkür ederim dostum Ben de normalde Türkiye'den bir kulüple başlayacaktım. Sonra aklıma biraz nostalji yapmak geldi. Bu yüzden Sociedad'da karar kıldım

Ligde iddialıyız. At.Madrid'in yanında Valencia ve Sevilla da sıkı rakiplerimiz. Tabi birde sürpriz yumurta At.Bilbao da var. Hedefimiz en kötü ilk 5

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Büyük ihtimalle ilgilenmezler ama yine de söyleyeyim.Vela 3.4 M karşılığında Arsenal'e gidebiliyor.Yine de çok iyi bir takımdır Sociedad.Barça'yı 2-0 dan 3-2 yendikleri maçı izlemiştim.
    Vela'nın performansından memnun kaldım. Hazırlık maçlarında gayet iyi oynadı. Yaşı da genç. Şuan takımda kalması daha uygun olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

LİGA BBVA 1.HAFTA : REAL SOCİEDAD vs GETAFE

Lige kendi evimizde 3-0 gibi net bir skorla 3 puan alarak girmek, bizi oldukça mutlu etti.

LİGA BBVA 2.HAFTA : ELCHE vs REAL SOCİEDAD

Ligdeki ilk deplasmanımızdan farklı bir skorla galip ayrıldık. Griezmann müthiş bir iş çıkardı ve 3 golün yanında 2 de asist yaptı.

LİGA BBVA 3.HAFTA : REAL SOCİEDAD vs ATLETİCO MADRİD

Ortada geçen mücadelede, maçın son bölümünde bulduğumuz golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. İlk 5 yolunda da en ciddi rakiplerimizden biri olan At.Madrid’i devirdik.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EN İYİLER ELEME TURU 1.MAÇ : SCHALKE 04 vs REAL SOCİEDAD

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok aslında, ama usulen yapalım. Draxler- Huntelaar – Farfan 3’lüsünü tutamadık maalesef. Skor 3-2 olduğunda umutlandık fakat Huntelaar fişi çeken isim oldu..

ŞAMPİYONLAR LİGİ EN İYİLER ELEME TURU 2.MAÇ : REAL SOCİEDAD vs SCHALKE 04

Bu maça klasik 4-4-2 taktiğiyle çıktık ve neredeyse turu getiren taktik olacaktı fakat belalımız Huntelaar, yaptı yine yapacağını. 3. golü çok aradık fakat olmadı. Kısmet Avrupa Ligi’neymiş.

SCHALKE 04’e elendikten sonra direkt olarak UEFA AVRUPA LİGİ gruplarına katıldık.

Grubumuzun zor geçeceğini düşünüyorum. Moskova ve Genk çok diri ve disiplinli bir yapıya sahip olan takımlar. Bursa’nın da sağı solu belli olmuyor. Liderlik için çok çalışmamız gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Avrupa Ligi belki de senin için bir şans. Bursaspor ve Spartak Moskova ile çekişirsin ve gruptan çıkarsın diye düşünüyorum. Kura şansın olursa yarı final bile gelebilir...

Lige guzel baslamissin Avrupa'da en kotu 2. olursun bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Avrupa Ligi belki de senin için bir şans. Bursaspor ve Spartak Moskova ile çekişirsin ve gruptan çıkarsın diye düşünüyorum. Kura şansın olursa yarı final bile gelebilir...
    ŞL'den elendiğimiz bi yönden iyi diğer yönden kötü oldu. Kötü yanı, turnuvanın maddi getirisi çok iyiydi elenmemize rağmen kasamıza 2.1m avro girdi. İyi yanı da aynı zamanda buydu, artı olarak ; ŞL'de zirveye oynama olasılığımız düşüktü. Avrupa Ligi'nde şansımız bu yönden daha yüksek Gruptan çıkarız, ama önemli olan liderlik. Mücadelemizi son saniyeye kadar sürdüreceğiz..

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Lige guzel baslamissin Avrupa'da en kotu 2. olursun bence.
    Teşekkür ederim İnşallah gruptan lider çıkacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Schalke İle 2. Maç Kötü Olmuş Neyse Sağlık Olsun. Gruptan Rahatça Çıkarsın Ben İnanıyorum. Çok Güçlü At.Madrid'i Yenmeni Ayrı Bir Parantez İçerisinde Değerlendireceksek Müthiş Bir İş.

Başarılar.Griezzman müthiş oyuncu inşallah katkı sağlamaya devam eder.Grubunda bir türk takımı olması da sürpriz olmuş

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri