Peki oyuncu gelişiminde sıkıntı yaşıyor mu ? Eğer yaşıyorsa oyuncuyla özel görüşme yapıp ona "eğer bu kulüpte kalmak istiyorsan antrenmanda daha çok çalışman lazım" demeyi dene.
Peki oyuncu gelişiminde sıkıntı yaşıyor mu ? Eğer yaşıyorsa oyuncuyla özel görüşme yapıp ona "eğer bu kulüpte kalmak istiyorsan antrenmanda daha çok çalışman lazım" demeyi dene.
Oyuncuya ek olarak sadece ''topu ortadan sür'' diye belirttim daha belirttiğimin ertesinde hemen antrenman yoğunluğundan dolayı şikayetçi diye uyarı geliyor bana yardımcımdan. Gelişimi henüz devam ediyor diye düşünüyorum herhangi bir ek gelişim göstermedi sürekli takip etmeme rağmen. Dediğinizi uyguladım defalarca bu sefer de bana haksızlık yaptığınızı düşünüyorum diye tepki veriyor. Üstüne özel çalışma yaptıramıyorum, özel çalışma yaptıracağım kendisinden 5-6 yaş büyük olan forvetle iyi anlaşamadığını ve çalışmak istemediğini söylüyor. Anlayacağınız biraz problemli balotelli misali ''Why Always Me?'' diye t-shirt de giyerse tam olacak![]()