1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Baskların Direnişi | Real Sociedad CF | Sezon 1

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferin iyi fikstur biraz sıkıntılı barca sevilla rayo valencia orası seni zorlucak biraz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

başarılar schalke zorlar ligde de 4.olmalısın bu kadroyla

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferin iyi fikstur biraz sıkıntılı barca sevilla rayo valencia orası seni zorlucak biraz
    Transferler de birçok oyuncuyla son anda masadan kalktık. Kötünün iyisi oldu transferlerimiz. Fikstürden de memnunum ben, fakat araya Avrupa kupası maçları girince sıkışacak fikstürümüz.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    başarılar schalke zorlar ligde de 4.olmalısın bu kadroyla
    Schalke çıkınca en zor kurayı çektiğimi söylemiştim kendi kendime, öyle de oldu.. Lig için umudumuz bi hayli yüksek. Takım kimyasını oturttuk ve lige hazırız.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmem ama Nihat Kahveci'nin hatrına takip edeceğim bu kariyeri

Ayrıca sunum ve görsellik güzel..

Kadron iyi sayılabilir , ligde Barca, R.Madrid ve A.Madrid'in ardından sen gelmelisin..

Başarılar diliyorum

Öncelikle teşekkür ederim dostum Ben de normalde Türkiye'den bir kulüple başlayacaktım. Sonra aklıma biraz nostalji yapmak geldi. Bu yüzden Sociedad'da karar kıldım

Ligde iddialıyız. At.Madrid'in yanında Valencia ve Sevilla da sıkı rakiplerimiz. Tabi birde sürpriz yumurta At.Bilbao da var. Hedefimiz en kötü ilk 5

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Büyük ihtimalle ilgilenmezler ama yine de söyleyeyim.Vela 3.4 M karşılığında Arsenal'e gidebiliyor.Yine de çok iyi bir takımdır Sociedad.Barça'yı 2-0 dan 3-2 yendikleri maçı izlemiştim.
    Vela'nın performansından memnun kaldım. Hazırlık maçlarında gayet iyi oynadı. Yaşı da genç. Şuan takımda kalması daha uygun olur.

Mesaj Yetkileri