Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Asla Yanlız Yürümeyenler Kulübü Avrupa'da Kendini Hatırlatma Peşinde - Sezon II

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Default Asla Yanlız Yürümeyenler Kulübü Avrupa'da Kendini Hatırlatma Peşinde - Sezon II

21 Nisan 2013 Saat: 12:00 Yer: Balçova Şehir Stadı...

Maç Öncesi Herşey Çok Güzeldi Bütün Sokaklar Kırmızı Beyaz Ve Mavi Renklerine Bürünmüş Balçova Belediyespor'un Şampiyonluk Kupasını Bekliyordu. Geçen Hafta Şampiyonluğu Garantileyen Balçova Belediyespor İçin Artık Bu Maç Formalite Niteliği Taşıyordu. Ancak Maç Günü Sabahtan Aldığım Mail Beni Şoke Etmişti. Gönderen Kişi İse Altay SK Başkanı Niyazi Konuşmaz'dan Gelmişti. Mailde...

"Sevgili Kaan Torun Hocam. Balçova Belediye Spor Takımı İle İmkansızı Başarıp Şampiyon Oldunuz. Bu Eşsiz Mücadeleniz İçin Balçova Halkı Sizlere Minnettardır Bundan Eminim. Tekrar Tekrar Tebrikler....

Altay SK

Başkan Niyazi Konuşmaz"

Yazıyordu. Şaşkınlık İçerisinde Okumuş Olduğum Mail'de Birşey mi İma Edilmeye Çalışılıyordu. Yoksa Gerçekten Sadece Bir Tebrik Mesajı'mı Yollamıştı. O Anda Cevap Yazmak İstedim Ancak Bugün Çok Önemli Bir Maç Var Diye Bu Maili Sonraya Bırakmıştım.

İscehisar Maçı Öncesi Takımla Toplantı Halindeydim.

"Arkadaşlar. İlk Önce Gösterdiğiniz Üstün Başarıdan Ötürü Sizleri Kutluyorum. Hiç Bir İhtimal Dahi Gösterilmeden Sadece Doğruları Yaparak İyi Maçlar Çıkardınız. Bu Maçı Da Kazanırsak Ligi 1 Yenilgi İle Kapatacağız ve Bu Belediye'nin 50 Yıllık Tarihinde İlk Kez Bir Profesyonel Ligde Mücadele Etme Şerefine Erişeceğiz. Sizlere Hep Güvendim Ve Hep İnandım Bugün'de Yüzümü Kara Çıkartmayacağınızı Biliyor Ve Maçta Başarılar Diliyorum Arkadaşlar." Diyerek Galibiyet Yeminini Etmiş Olduk.

DEVAM EDECEK....

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128

KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM...

Nesil
    2012

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Saat: 16:00 Yer: Balçova Şehir Stadı Soyunma Odası...

Maç Bitmiş , 2-0 Galip Gelmiştik. Oyuncularımız Saha İçinde Sevinçlerini Yaşarken Ben İse Soyunma Odasına Gitmiş Bütün Tebrik Telefonlarını Maillerini Cevaplıyordum. Bir Anda İzmir'de Gündem Olmuştu Takımımız. Tam O Sırada Başkan Mehmet Ali Çalkaya Geldi. Elimi Sıktı " Tebrik Ederim Kaan Hocam. Muhteşem Bir İş Başardın. Sana Minnettarız." Dedi. " Teşekkür Ederim Başkanım. Süpriz Bir İş Yaptık Sizlerin Desteği İle. Siz Olmasanız Biz Böyle Bir Pozisyonda Olamazdık. Herşey İçin Tekrar Tekrar Teşekkürler. İsterseniz Başkanım Gelecek Seneleri Konuşalım Ne Dersiniz..." diyince Başkan Surat Değiştirdi. " Eeeee... Bende Seni Bunun İçin Rahatsız Etmiştim Hocam. Artık Yönetim Olarak Yaptığınız Bütün Emek İçin Sizlere Teşekkür Ederiz. Artık Sizinle Gelecek Sene Çalışmayı Düşünmüyoruz." Dedi. Aman Allahım , Başımdan Kaynar Sular Dökülmüştü. Ne Diyeceğimi Bilememiştim. Tek Söylediğim Söz Şuydu. " Ben Balçovalıyım. Yani Buranın Yerlisiyim. Elbet Bir Gün Tekrar Buluşacağız Başkanım. Hakkınızı Helal Edin." Helal Olsun Dedirtmeden Soyunma Odasından Ayrıldım. Sahaya Çıktım Takımı Artık Çağırdım. Çünkü Veda Konuşması Yapacaktım. Ne Diyeceğimi Ne Söyleyeceğimi Bilemiyordum.

Toplantı Odasına İndiğimizde Herkes Birbirine Bakıyor. Hocanın Neden Buraya Çağırdığını Anlayamıyorlardı.

"Arkadaşlar İlk Önce Şampiyonluğumuz Bir Kez Daha Hayırlı Olsun. Buraya Sizi Çağırmamın Sebebine Gelince , Başkanla Oturduk Konuştuk Ve Bir Karar Aldık. Artık 3. Lig Macerasında Ben Olamayacağım Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin. Emekleriniz İçin Tekrar Tekrar Teşekkürler."

Bütün Oyuncular Hep Bir Ağızdan "HELAL OLSUN!" Demişti. Gözlerim Dolmuştu. Bütün Oyuncularla Tek Tek Tokalaştık. Ardından Çıktım Staddan Evime Geçtim.

DEVAMI GELECEK....

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Başarılar hocam tahminimce kariyer Altay ile olucak.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Altay'a renklerinden dolayı sempati duyuyorum , umarım Altay'dır

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Altınordu ismini duymak istiyorum
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

15 Temmuz 2013 Yer: Dyo Alsancak Stadı

Altay Hazırlık Turnuvası Düzenliyordu. Altayın Rakibi Altınordu Maç Çok Çekişmeli Bir Maç Oluyordu Heyecandan Yerimde Duramıyordum. Ancak Beni Kimse Göremiyordu En Kör Noktada Oturduğum İçin. Maç Sonu Stadtan Çıktığım Zaman Başkanı Fark Ettim. Çok Sinirli Bir Şekilde Arabasına Binmişti. Ne Olduğunu Anlamadan Bir Telefon Çaldı. Arayan Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz'dı "Kaan Hocam Müsaitseniz Sizinle Görüşmek İsteriz Bugün Muhakkak Kulüp Binasına Uğramanızı İsteriz..." Dedi Ve Ben Hiç Bir Şey Söylemeden Telefonu Kapattı. Araba Tam Yanımdan Geçmişti ki Araba Durdu Ve Başkan Beni Görünce Çok Şaşırmıştı....

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hikayeli kariyerlere bayılırım.Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Hikayeli kariyerlere bayılırım.Başarılar
    Aynen bende hikayeli kariyerleri seviyorum. Okuması zevkli oluyor. Altayla başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aynen bende hikayeli kariyerleri seviyorum. Okuması zevkli oluyor. Altayla başarılar dilerim.
    Daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim derim ben :-) :-) :-)

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

İlerleyen Saatlerde...

Yer: Altay SK Kulüp Binası...

Başkanla Birlikte Kulüp Binasına Geldik Tabi Bazen Şakalaşarak Bazende Ciddi Ciddi Konuşarak Gelmiştik. İçeriye Girdiğimizde Dostane Konuşmalar Bitmiş. Yerini Artık İş Almıştı.

Başkanın Odasına Geçtik...

- Buyrun Hocam...
    - Teşekkürler
    - Evet; Şimdi Size Teklifimi Bildireyim. Yıllık Kazancınız 90 Bin Tl Artı Lig İçin Yükselme Primi İle Beraber 2 Yıllık Sözleşme İmza Atmanızı İsteriz.
    - Ahhaahha.... Başkan Şu Anda Ne Diyeceğimi Bilemiyorum. Ancak Teklif Muhteşem Ama Ben Sözleşmenin Süresini 1 Yıla Düşürmek İstiyorum. Böylece Bizde Gelecek Sene İçin Planlama Yapmış Oluruz...
    - (Başkan Başını Kaşır) Ahhhh.... Şimdi Zor Duruma Düşürdünüz Ama Sizi Kulübümüzde Görmek İstiyorsak Buna Katlanacağız Mecbur.
    - Başkanım Merak Etmeyin Ben Burada Olduğum Sürece Hiç Bir Zaman Sıkıntı Yaşanmayacak. İçiniz Rahat Olsun...
    - O Zaman Anlaştık Diyelim Değilmi ...
    - ANLAŞTIK BAŞKANIM.
    - E O Zaman Hayırlı Olsun Diyelim. Yarın Sabahtan Bir Sözleşme İmzalarız. Öğlende Çalışmalara Başlarsınız.
    - Kesinlikle. Hiç Şüpheniz Olmasın.
    - Yarın İçin Yardımcı Antrenörümüz İle Toplantı Yapa.....
    - AAA Başkanım Ben Ekibimi Kendim Seçmek İsterim. Personel Artırımı Olursa'da Size Başvuracağım...
    - Peki Hocam Siz Bilirsiniz...

Süpriz Gelişmelerle Devam Edeceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Her şeye rağmen içimde ki umut devam ediyor diren ALTINORDU

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Her şeye rağmen içimde ki umut devam ediyor diren ALTINORDU
    Umudun Boşa Çıkacak Gibi ...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bende diren Göz-Göz diyeyim

Bellimi olur son anda araya girer daha iyi bir teklif falan verirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Umudun Boşa Çıkacak Gibi ...
    Gerçekten kısa bir süredir Altınordu'nun yaptıklarını araştırıyorumda alt lig takımları arasında gelecegi en parlak takımlardan birisi gibi gözüküyor gerek alt yapısı gerek vizyon bakımıyla FM 16-17'nin bol kariyer yapılan takımlarından olabilir .

Takım Altay ise Altay'ın yeni Denizli'si olmanı temenni ediyim bende

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

SON DAKİKA!!!

ALTAY SK YÖNETİMİ TEKNİK DİREKTÖR KAAN TORUNUN 1 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİNİ KABUL ETTİ. KAAN TORUN ALTAY'IN 100.YILINDA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

16 Temmuz 2013 Yer:Vali Kutlu Aktaş Tesisleri...

Takımın Başında İlk Toplantı İçin Kadrodaki Tüm Oyuncuları Çağırdım.

"Merhaba Arkadaşlar. Bilindiği Üzere Ümit Kayıhan Hoca İstifa Ettiğine Göre Takımın Başında 100. Yılda Ben Bulunacağım. İlk Önce Kendimi Tanıtayım. İsmim KAAN TORUN. Muğla Fethiye Doğumlu İzmir Balçova Büyümeliyim. Yaklaşık 25 Yılımı Balçova'da Geçirdim. Geçen Sezon Balçova Belediyespor'u Şampiyonluğa Taşıdım. Şimdi İse Bu Başarımı Burada İzmirin Bu Güçlü Kulübünde Devam Ettireceğim İçin Çok Şanslıyım. Antreman Sistemine Gelince... Zamanla Zaten Herkes Antremanların Nasıl Geçeceğini Görecek. Bu Sene Gerçekten Sıkı Bir Sezon Geçireceğiz. ve Kulübümüz Bu Yıl 100. Yaşına Giriyor. Bu Takımında Bu Senenin Bilincinde Olursa Çok Sevinirim. Aksi Taktirde Gözünüzün Yaşına Bakmam Direk Kovarım. ŞİMDİ DAĞILABİLİRSİNİZ!!!"

Asistan Menajer Konusunda Bir Çok Kişi İle Görüşme Yapacaktım Ancak Galatasaray Sempatizanlığım Yüzünden Direk Efsanelere Yöneliyordum. Onlardan İlk'i 2 Sezon Önce Aktif Futbol Yaşantısını Noktalayan AYHAN AKMAN'dı...

- Alo...
    - Alo , Ayhan Akman Hoca İle Görüşüyorum Acaba???
    - Evet Ta kendisiyim Ancak Siz Kimsiniz???
    - Üzgünüm Kabalığımı Bağışlayın , Bendeniz Altay SK Teknik Direktörü KAAN TORUN. Nasılsınız Ayhan Hocam.
    - AAAA ahahaha... Kaan Hocam Sesinizi Tanıyamadım Kusura Bakmayın. İyiyim Sizler Nasılsınız.
    - Teşekkürler Ayhan Hocam Sağlığınıza Duacıyız. Sizlere Bir İş İçin Rahatsız Etmiştim.
    - Hayırdır Hocam Bir Problem Yoktur İnşallah...
    - Yok Hocam Merak Etmeyin Sıkıntı Yok Sizleri Altay Kulübümüzün Çatısı Altında Yardımcı Antrenörüm Olarak Görmek İsterim Kabul Edebilirmisiniz Diyecektim. Hem Böylece Takımdaki Genç Arkadaşlara Bilgilerinizi Nakledebilirsiniz.
    - Teklifiniz İçin Teşekkürler Ancak Bir Şart İle Gelirim. Ben Gençlerle İlgilenmeyi Daha Çok Seviyorum. O Yüzden Size Yardımcı Olmak Yerine Gençlerimize Yardım Etmeyi Tercih Edebilirim. Hem Böylece İyi Bir Altyapı Kurmuş Oluruz. Ne Dersiniz???
    - HARİKA OLUR HOCAM YARIN GELİRSENİZ SİZLERİ HEM BAŞKANLA TANIŞTIRMAK HEMDE SÖZLEŞME DETAYLARINI KONUŞMAK İSTERİZ!!!
    - Peki Hocam Yarın Görüşmek Üzere.
    - Görüşürüz...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar. Altay candır.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar. Altay candır.
    Gerisi Heyecandır

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Altayı biir üst lige çıkarırsın hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Geniş Kapsamlı Bir Güncelleme Gelecek Yarın Arkadaşlar...

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Altay'ı seçmene sevindim , bekliyoruz güncellemeyi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

20 Temmuz 2013 Saat: 18:00

Mail Kutusunda Tebrik Mesajlarını Yayınlarken Bir Mail Gözüme Çarpmıştı. Ancak İngilizce Yazdığı İçin Çevirmen Arkadaşım İle Bu Maili Çözüyorduk. Baktık'ki İngiltere'nin Köklü Kulüplerinden Liverpool Kulübünün Başkanı Bana İş Teklifi Göndermiş Ve Hemen Cevap Vermemi Bekliyordu...

Tam O Sıra'da Başkan Niyazi Bey Gelmiş Benim Bu Kadar İş İçerisinde Bakındığımı Görünce Gelip Bakmıştı. Tabi Bende Liverpool'dan Gelen Teklifin Etkisinde Kalmıştım. Başkan Ani Bir Karar İle Laptopu Elimden Alıp Dışarı Atmıştı.

- Daha İlk Günden Takımı Satmayamı Çalışıyorsun HOCA!!!!
    - Başkanım Gördüğünüz Gibi Değil. Ben O Teklifi Red Edecektim Zaten.
    - Ama İçine Düşüyordun Teklifin Kaan Hocaaaa!!!!
    - Başkanım İzin Verirseniz Bende Bu Teklifin Şaşkınlığını Yaşayayım İzniniz Olursa Tabi Hiç Öyle İzin Verecek Gibi Durmuyorsunuzda ...
    - EVET İZİN VERMİYORUM BU KULÜPTE İSENİZ BENİM KURALLARIM GEÇERLİDİR. O KADAR!!!!
    - Peki Başkan. Buraya Size Olan Güvenim Yüzünden Gelmiştim. Ancak Siz O Güveni Boşa Çıkartmayı Başardınız. HAMDİ GEL BENİMLE...
    - NEREYE GİDİYORSUN HOCA!!!!
    - Baskı Yaşamayacağım Yere.... İNGİLTERE'YE...

Tercümanım Hamdi İle Beraber Giderken Hamdi'ye Döndüm Ve...

- HAMDİ KOÇUM HAZIRLAN İNGİLTERE'YE GİDİYORUZ... KABUL ETTİĞİME DAİR BİR MAİL AT LİVERPOOL BAŞKANINA VE SON BİR ŞEY EŞYALARIN HAZIRSA GEL BENİMLE EĞER HAZIRLANMAM LAZIM DERSEN DE GELME BEN ORADA BİRŞEYLER BULURUM...

DİYEREK AYRILDIM....

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

SON DAKİKA!!!!

DAHA 4 GÜN ÖNCE ALTAY SK 'NIN BAŞINA GEÇEN TEKNİK DİREKTÖR KAAN TORUN YÖNETİM İLE ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMESİ SONUCU YÖNETİM TARAFINDAN SÖZLEŞMESİ TEK TARAFLI FESH EDİLDİ... KAAN TORUN HOCA'NIN İNGİLTERE'YE GİDECEĞİ KONUŞULUYOR!!!!

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Başkana bak sen

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Başkana bak sen
    Ben Rahat Çalışmak İsterim