Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce PSV ŞL'de ve Ligde nasıl bir başarı gösteririr ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer

2 6.25%
  • B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir

11 34.38%
  • C.) Çeyrek Final

10 31.25%
  • D.) Yarı Final

2 6.25%
  • E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır

5 15.63%
  • F.) Lig'de Şampiyon olur

16 50.00%
  • G.) Lig'i 2.Bitirir

3 9.38%
  • H.) Hayal kırıklığı yaratır

7 21.88%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Muhteşem 100 Yıl

Nesil
    2012

Default Muhteşem 100 Yıl

Ağaçlar sonbahar gelince nasıl yapraklarını döküyorsa benim de Borissia Parktaki baharım gelmiş misyonumu tamamlamıştım, nede çabuk geçmişti yıllar, daha dün gibi hatırlıyorum Türkiye'den kalkıp menajerlik kursuna katıldığımı ,
    Diplomayı aldıktan sonra da bi daha dönmemiştim İstanbul’a klasik gurbetçilik hikayem başlamıştı, gurbette alt liglerden birkaç takım çalıştırdıktan sonra Mönşengladbahtın radarına girmiştim, tabi o zamanlar bu kadar kaliteli kadroları falan yoktu ve alt ligdeydiler , yoksa kim ne yapsın o zamanlar beni.

Mönşengladbah şehrine böyle adım atmıştım işte, çok geçmeden alt liglerdeki çalışmamın meyvelerini almıştım, yeni yetenekler keşfetmeye başlamış onlara verdiğim şansla da ülkedeki gelecek vaad eden teknik direktörler listesine adımı yazdırmıştım. Bunların en bilindiği şimdilerde adı Barçayla Madridle geçen Dortmund oyuncusu Reus.

Tabi gençleri bulup oynattıkça hele onların gelişimini gördükçe daha çok mutlu oluyordum, onlar geliştikçe takımda level atlıyordu haliyle ve elbette bunun bir karşılığı vardı. Önce lig atlayıp bundesligaya çıktık ardından da Almanya kupasını kazanmıştık.

Zirveye oynar hale gelmişti takım , artık çıtayı yükseltmiş şampiyonluk kupasını bu şehre getirmeyi kafama koymuştum.
    Ama ne varki başkaları da beni kafasına koymuşt,her ne kadar başka takımların ilgisini reddetsem de Hollanda devi PSV'nin teklifi kafamı karıştırmıyor değildi. Başkan Swinkels'in yemek davetini aklımdaki bulanıklığı kaldırma adına kabul etmiştim. Nihayetinde sadece bir yemekti.
    (Yemekler yendikten sonra)- Halil bey beni kırmayıp davetimi kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim. Konuyu biliyorsunuz sizi takımımızda görmek istiyoruz.
    + Öncelikle ben de bu göreve beni uygun gördüğünüz için teşekkür ederim bay Swinkels. Açıkcası aklımda şuan için herhangi bir takım yok tamamen Mönşengladbah başarısına konsatre olmuş durumdayım. Bu yıl çıtayı yükselttik iyice zirveyi zorlamak istiyoruz.

- Anlıyorum Halil hocam. Saygı duyuyorum yaptıklarınıza ve düşündüklerinize. Ancak bizim gibi bir klüpte felsefenizi daha rahat uygulayacağınızı düşünüyorum
    + Aslında yemek davetinize gelmeye cezbeden şey de bu bay Swinkels. Fakat mevcut klübümde gerçekten rahat bir çalışma ortamım var
    - İçiniz rahat olsun hocam. Eğer teklifimizi kabul ederseniz size garanti ediyorum klüp içinde yaptığınız hiç bir işe karışılmayacaktır. Takımın tek patsonu siz olacaksınız. Gerek oyuncu gerek personel transferinde özgür olacaksınız. Ben de dahil olmak üzere yapılan harcamalara ve gelen-gidenlere en ufak laf edilmeyecek. Yani sana vereceğimiz bütçeyi istediğin gibi kullanabileceksin.
    + Bay Swinkels böyle bir ortamda herkes çalışmak ister ve PSV gibi bir klübün menajeri olmak isteyebilecek benden daha iyi teknik direktörler yok mu ?
    - Halil hocam seninde dediğin gibi PSV klübünde çalışmak isteyen ve isteyecek olan birçok menajer var ama mühim olan bizim kimi istediğimiz. Gerek transfer politikamız gerek yönetim şeklimize en uygun kişi sizsiniz. Üstelik mütevazi bir takımda yaptıklarınız da ortada.
    Klübümüzüz 100.yılında en uygun aday sizsiniz.

Koca bir asırı PSV'nin patronu olarak devirmeyi ve tarihe adınızı yazdırmayı istemez misiniz ?

Can evimden vurmuştu başkan , birkaç gün düşünmek için süre istesemde aslında orada ikna olmuştum, söyledikleri ve vaad ettikleri oldukça etkilemişti. istediğim birkaç gün sadece eşyalarımı toparlamak içindi..

15 gün sonra
    Eski kulubümle tüm bağlarımı koparıp bu muazzam kulubümün 100.Yılında olası başarılarına şahitlik edecek belkide tarihe adımı yazdıracaktım , herşey kusursuz olmalıydı .

Yeni takımımı zaten çok yakından tanıdığım için oynayan futbolcuların hemen hemen hepsinin oyun yapısını biliyordum ve takımı daha iyi tanımadan transfer yapma düşüncesinden kaçınıyordum bu fikirlerle kaldığım Otel’in yolunu tutarken Futbol Direktörümüz önemli bir transfer görüşmesi için kulüp merkez binasına gelmemi rica etmişti öğle saatlerinde Monaco’lı yöneticiler oyuncumuz Oli Toivenan’ın transferi için kulüple masaya oturmuş sıkıda bir pazarlık sonucu oyuncunun bonservis bedelini 20 milyon euro gibi çok cazip bir rakama çekmişlerdi ama en nihayetinde Başkan’ın bana verdiği sözden ötürü son kararı benim vermem istenmişti benim görüşüm olumluydu fakat ben nihai kararın oyuncu tarafından verilmesi taraftarıydım ve bu kararla kulüp binasından ayrılıp olası transfer durumunda almam gereken önlemleri düşünüyor ve takımda diğer olası durumlara karşı transferler listemi hazırlıyordum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Halil bey gelmiş, hoş gelmiş ! Konu süper gidiyor, başarılar dostum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Başarılar halil abi

Ozlemistik kariyerini Halil hocam,

Basarilar

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Forumda 1.5 ay geçirdim.En beğendiğim kariyerler sizin kariyerleriniz başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sıkılmadan okudum hocam gayet guzel bır hıkaye başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Ne güzel yine bir hikayeli kariyer var.

Başarılar reyiz. Önlerden yer alalım
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

[inci mod on] Buralar değerlenir rezerved [inci mod off]

Başarılar dilemeye gerek bile yok ama adet yerini bulsun ;
    Başarılar Halil Hocam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Halil bey gelmiş, hoş gelmiş ! Konu süper gidiyor, başarılar dostum

Teşekkürler

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Başarılar halil abi

Eyv. kardeşim

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ozlemistik kariyerini Halil hocam,

Basarilar
    Valla bende özledim sağolasın

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Forumda 1.5 ay geçirdim.En beğendiğim kariyerler sizin kariyerleriniz başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    sıkılmadan okudum hocam gayet guzel bır hıkaye başarılar dilerim

Sevindim sıkmadığına

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Ne güzel yine bir hikayeli kariyer var.
    Öncelikle teşekkürler fakat hem hikaye hem görsel ikisi bir arada olacak bakalım

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Başarılar reyiz. Önlerden yer alalım
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    [inci mod on] Buralar değerlenir rezerved [inci mod off]

Başarılar dilemeye gerek bile yok ama adet yerini bulsun ;
    Başarılar Halil Hocam
    Teşekkürler Furkan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dipnot : Kariyerle ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum, normalde bu kariyeri Dergi için yazmıştım fakat Dergi bu ay sanırım çıkmayacak o yüzden burada yayınlamaya karar verdim umarım beğenirsiniz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Başarılar Halil Hocam.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

hocam başarılar kadroda çok potansiyelli gençler var iyi bak onlara

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar diyecem ama psvyi hiç sevmem bu yuzden favorim ajax

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

depay diyorum çok iyi seçim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kariyerlerini çok seviyorum abi takipteyim reiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abi sen yaparsında takip edilmezmi hiç Başarılar, son demi olmayan bir kariyer olur inş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar kardeşim. Toivonen'den gelen parayı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Başarılar Halil Hocam.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam başarılar kadroda çok potansiyelli gençler var iyi bak onlara
    Kesinlikle öyle elimden geldiğince onları kazanıcaz bakalım

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar diyecem ama psvyi hiç sevmem bu yuzden favorim ajax
    Doğrudue benim iki takıma karşıda herhangi bir ön yargım yok

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    depay diyorum çok iyi seçim

Teşekkürler , Depay fena bu seride

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    Kariyerlerini çok seviyorum abi takipteyim reiz.

Eyv. Görkem

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başarılar

Teşekkürler

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Abi sen yaparsında takip edilmezmi hiç Başarılar, son demi olmayan bir kariyer olur inş.

Sağol Berk'de sende beklendiği gibi kapamışsın kariyeri

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Matavz lig için üst seviye bir oyuncu Locadia ve Depay'de rotasyon için iyi seçenekler.

Nesil
    2012

20 gün sonra

Oli Toivenan takımdan ayrılmış hazırladğım listeyi yönetime vermiştim

Takımla toplamda 7 hazırlık maçına çıkıp ŞL’de rakibimiz Zulte Waragem maçını beklemeye başlamışdık , Başkanımız bizzat veridğim listeden uzun uğraşlar sonunda Rondon’u kulübe kazandırmış taraftarlarıda bu büyülü yıla iyice ortak etmişti ama ne varki veridğim listede orta saha takviyesi olarak düşündüğüm Micheal Bradley’i Napoli’ye Morgan’ı ise Tottenham’a kaptırmışlardı

Spoiler: [URL=http://imgur.com/kumlWqX 

Salomon Rondon 16,75mn€

ŞL Ön Eleme Maçı ( Zulte Waregem 1 - 3 PSV )

Maça kabus gibi başlayıp 1.dakikada geriye düşmüş , sonrasında Adam Maherin büyüleyici performansı ile deplasmanda 3-1 yenip tur için çok rahatlatıcı bir sonuç alıp ilk resmi maçımdam anlımın akıyla çıkmıştım
    [size=3]
    Spoiler: [/SIZE 

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Matavz lig için üst seviye bir oyuncu Locadia ve Depay'de rotasyon için iyi seçenekler.
    Sanırım farklı düşündük ben Depay'ı ilk 11'de kullanıp , Tim Matav ile yolları ayırdım

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar kardeşim. Toivonen'den gelen parayı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.
    Teşekkürler Ümit , sadece Toivonen değil Matav'da iyi para bıraktı yerlerinede çok iyi oyuncular aldık

Nesil
    2012

Lig Startı

3 gün sonra ligin startını içeride Nijmegen ile verdik taraftarların hınca hınc doldurduğu sezon öncesi tamamı satılan kombinelerde tek bir boşluk dahi bırakmamışlardı maça gelince Salomon Rondon oyunu ile onları iyice havaya sokmuş rakibimizi 3-1 ile geçip sonrasında ŞL rakibimiz Zulte Waregemi’de müthiş taraftarımız önünde 5-1 ile Şampiyonlar Liginin dışına itmeyi başarmışdık

Ligin 2. Haftasında Waregem maçının etkileri sürmüş Vitesse’yi Rondon ve Adam Maher’in tekrar yıldızlaştığı maçta deplasmanda 4-0 yenerek 4 .resmi maçımızıda rakiplerimizi sürklase ediyorduk

Hafta içi Şampiyonlar Ligi Play off kura çekimini tüm takımla birlikte tesislerde izlemeye koyulmuş rakibimizin kim olacağını büyük merakla bekliyorduk takımda tüm keyifler yerindeydi , Uefa delegesi Schalke’nin rakibini çektiğinde bizim ismimizin olduğunu gördük odada derin bir sessizlik hakim olmuştu genç oyuncuların suratındaki ifadeyi görünce hem schalke maçını hemde bu yılki stresi kaldıramaycağımdan iyice emin oldum , akşamına futbol direktörüne Porto’dan Fernando’nun kiralanmasını ve boşta olan Reveillere’in transfer edilmesini beklenileni vermeyen talibi olan Tim Matav’ın iyi bir fiyata satılması durumunda yerine Soussolo’dan Zaza’yı alınması istedim

Simone Zaza 2.8 mn€

Futbol direktörümüzün öz verili çalışmasından sonra Tim Matav takımdan 12 mn Euro karşılığı ayrılıp yerine Sousolo’dan Zaza’yı katıp Porto’danda Fernando’yu kiralmıştık Uefa Listesine ek olarak 1 oyun eklendiğinden Fernando’yu listeye dahil edip Zaza’yı şimdilik lig için kullanacaktık

Şampiyonlar Ligi Play Off ( Schalke 3 - 2 PSV )

İlk 45 dakikasını Schalke’nin 2-1 önde götürdüğü maçta 2. yarıyada rakip etkili başlayıp durumu 3-1‘e getirmişti orta sahamız rakibi tutamıyor çok rahat geçiliyordu hemen akebinde 50.dakikada oyuna Fernando’yu dahil edip orta sahayı tutmayı amaçladık öylede oldu 69.dakikada Rondon durumu 3-2‘ye getirerek bize büyük bir umut vermişti ki Fernando oyuna dahil oldukdan 15 dakika sonra kırmızıyı görene kadar , kalan dakikalarda oyuncular büyük bir özveri ile sonucu bu şekilde tutup sonraki maç için farkın açılmasını önlemişlerdi

Ligin 3. Haftasında Cambuur deplasmanını Rondon ve Jorgensen’in golleriyle 2-0 geçip Schalke maçını biraz daha morelli beklemeye başlamışdık maç içerisinde sakatlanan Narsingh’in sahalardan 3 ay ayrı kalacak olması takımda yükselen morelleri tekrar aşağı çekmeye yetmişti

Şampiyonlar Ligi Play Off ( PSV 5 - 2 Schalke )

Maç öncesinde daha önce hiç şans vermediğim ve takımda ilk isim olarak düşünmediğim Jotedzoon’u ilk 11‘e koyup aynı zamanda Futbol direktörünede Salvio’nun kiralanması talimatını verdim ,maç için planım ne olursa olsun ilk 20 dakikada Schalke’nin üzerine çöreklenmek ilk 15 dakikada öne geçmekdi öylede oldu maça tahminimden daha atak başlayıp Jotedzoon’da beni mahçup ederek bizi 3.dakikada öne geçiriyor akebinde 1 dakika sonra Depay farkı 2‘ye çıkartan golü atıp taraftarı çılgına çeviriyordu taki peş peşe duran toplardan yediğimiz gollerle 2-2‘ye skor gelene kadar şans o gün yanımızdaydi ki Schalke’den Boatengin 41. dakikada oyundan atılması ve 45+2‘de Rondon ile durumu 3-2‘ye getirip sonrasında maça hükmeden bir futbolla farkı dahada açıp görkemli bir galibiyet elde ettmiştik ve artık...

100. Yılımızda Şampiyonlar Ligi Turnuvasındaydık o gece Başkanımızın gerçekten görkemli malikenesinde sabaha kadar oyuncularımızla hem maçın krıtiğini yaptık hemde tüm takım güzel bir gün geçirdik 2 gün sonra ise aynı Schalke maçında olduğu gibi tesislerdeki büyük toplantı odasında Şampiyonlar Ligi gruplarının çekimini izlemeye başladık son 5 yılda Avrupa’da alınan puanlar gereği kuraya 3 .torbada katılacakdık bizim için 1.torbadan gelenden çok 2.torbadan gelenin önemliydi nitekim kuralar çekildive D Grubunda Barcelona’nın başını çektiği Marsilya’nın 2.torbadan katıldığı son sıra için ise Maritimo yer almıştı bizim için olumlu bir grup olduğunu düşündük takımdaki herkes Barça ile karşılaşmanın heyecanını ve korkusunu yaşarken ben direk Marsilya hakkında yardımcımdan detaylı rapor istemiştim çünkü buradan çıkmanın tek yolu Marsilya’yı geçmekdi her iki takımda Maritimo’yu büyük bir sürpriz olmazsa içeride dışarıda yenecek güce sahipdi

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Başarılar. PSV zevklidir.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Başarılar. PSV zevklidir.
    Teşekkürler ,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Kariyere Anket ekledim, ilk defa bir kariyere anket eklediğim için deneme amaçlı oy kullandım ankete oy vermek isteyenler birden fazla seçeneği kullanabilirler

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Gayet güzel gidiyoruz Şl de Barcelonayla beraber çıkabilirsin eğer Al ye düşersen finali göreceğini düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Lig güzel, gruptan 2.çıkarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Marsilya zorlarsa zorlar cok ters bir takim. Ama 2. bitireceginden eminim

Gruptan cikacagini dusunuyorum, ligde ise ilk 2 mac guzel olmus

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon