STSL 9. Hafta
Bu skoru ne ben nede oyuncularım tahmin ediyordu bence.Maçta ilk başta bir arbedeye sebep olan penaltı pozisyonundan sonra Galatasaray'ın kalecisi Sosa'nın halı saha maçlarında yapılan rakip forvetin sırtına top atma mevzusunu profesyonel bir maçta yapması sonucunda sahada ender rastlanan gollerden birine şahit olduk Daha sonra uzaklardan gelen bir Tosic füzesiyle skoru biraz daha güzelleştirdik.Bunu telafi etmek isteyen rakibimiz ne kadar uğraşsada istediğini alamadı.

Spoiler: Maç Verileri 

STSL 10. Hafta
Hücum hattımızın müthiş oyunuyla 0-2 önde kapattığımız devreyi defans hattının hatalarıyla geri verdik.Arkasında rakip forvet varken topu dışarı atmak yerine yavaş bir şekilde geri pas vermek sanırsam halı sahada bile olmaz.Yediğimiz komik gollerden sonra birde Bilic'in biz bu takımı nasıl yenemedik laflarıda ayrı bir trajikomiktir.

STSL 11. Hafta
Geçen 2 haftanın stresini Antalyaspor üzerinde güzelce attık.Müthiş oynadığımız maçta arkama yaslanıp oyuncularımı izlemek ayrı bir zevk verdi.

STSL 12. Hafta
Bir deplasmanda ancak bu kadar güzel oynanabilirdi.Müthiş top tutuşumuz ve kaliteli bitiriciliğimiz bize bir 3 puan daha getirdi.Ligin korkulan ekiplerinden biri haline gelmekte bizi ayrıca mutlu ediyor.

STSL 13. Hafta
Karşıma her kariyerimin belalısı Fenerbahçe gelmişti.Malum Sow faktörü nedeniyle zaten umudumun olmadığı bir maçta Salih Uçan şov yaptı.Beklenmedik bir performansı vardı.Eminim tüm Fenerbahçeliler izlemek isterdi bu maçı
Onun haricinde aramızda iyi bir elektrik var Ersun Yanal ile.Tabi berabere falan kalsaydık Bilic gibi bizi küçümseyen açıklamalarda bulunabilirdi diye düşünüyorum.Yinede biz teşekkürümüzü ettik
Spoiler: Maç Öncesi 

Spoiler: Maç Sonrası 

ZTK 4. Ön Eleme

Dipnot:Ozan İpek'in yeterli forma şansı bulamaması sebebiyle gerek kendisi gerek Daum'un baskısı sonucu geri gönderdim kulübüne...