1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: TSL Anadolu takimlariyla yarismak

Hybrid View

özellikle fenerbahçeyi çok kötü yapmışlar fenerbahçe avrupaya gidemiyo acayip acayip adamlar transfer ediyolar bence yapay zeka çok kötü fener bi sene kötüyse öbür sene en az 30 milyon $ transfer yapıp seneye mutlaka iyi bi kadro kurar gerçekte

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    özellikle fenerbahçeyi çok kötü yapmışlar fenerbahçe avrupaya gidemiyo acayip acayip adamlar transfer ediyolar bence yapay zeka çok kötü fener bi sene kötüyse öbür sene en az 30 milyon $ transfer yapıp seneye mutlaka iyi bi kadro kurar gerçekte
    bu söyledigin sadece fener icin gecerli degil 3 büyük kulübümüz ne kadar borc icinde olursa olsun bi sekilde transfer kaynagi yaratirlar... dogrusunu söylemek gerekirse ben oyunda sirf türkiye liginde oynuyorum diger ligler sarmiyor dolayisi ile önümüzdeki seridede bu durum düzelmezse dahada satin almam bu oyunu her yil 30€ verip steam key satin aliyorum almanyada resmi olarak satilmadigi icin oyun.. 30€ ya ps3 e su an en az 2 tane saglam oyun almistim hazir yilbasi iken amazonda öyle indirimler varki..

Mesaj Yetkileri