Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Geçmiş olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun kardeşim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun hocam.Umarım önemli bir şeyin yoktur.En yakın zamanda tekrar bekliyoruz aramıza

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sağolun beyler şükür iyiyim bi sorun yok gibi. Bugün taburcu olurum diyordum ama doktor bugün de kal yarın taburcu edelim seni dedi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Geçmiş olsun üstad...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sağolun beyler şükür iyiyim bi sorun yok gibi. Bugün taburcu olurum diyordum ama doktor bugün de kal yarın taburcu edelim seni dedi
    bende bir sağlıkçı olarakdiyorum i doktor kal diyorsa kalmasın bence

Gecmis olsun..

hocam geçmiş olsun ne oldu bi anda ya üşüttüm diyodun onlamı ilgili acaba

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geçmiş olsun hayırdır üşüttüm diyordun.

Ben de ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim. Geçmiş olsun hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sağolun beyler..Yazın da böyle olmuştum oturuyorum hareket etmiyorum bağırsaklarda problem oldu yine diyodum ama oyle değilmiş. Doktora gelir gelmez yatısimi yaptı apandist ameliyatı olduk. Yüksek ihtimal yazin yine aynı problem vardı antibiyotikle geçmişti doktor yine geçer ama kronik olarak tekrarlar tabi patlamazsa dedi ciddi boyuta ulaşmış bizde bıçak altına yatmış olduk bu sebeple

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

Sağolun beyler..Yazın da böyle olmuştum oturuyorum hareket etmiyorum bağırsaklarda problem oldu yine diyodum ama oyle değilmiş. Doktora gelir gelmez yatısimi yaptı apandist ameliyatı olduk. Yüksek ihtimal yazin yine aynı problem vardı antibiyotikle geçmişti doktor yine geçer ama kronik olarak tekrarlar tabi patlamazsa dedi ciddi boyuta ulaşmış bizde bıçak altına yatmış olduk bu sebeple
    geçmiş olsun apandist fena acı verir bilirim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok geçmiş olsun kardeşim. Apandisit fena merettir. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şükür taburcu oldum (: Fm oynayabilir miyim bilemiyorum oynasam da sanırım sürekli koltukta oturamam 20-30 dakika oturup uzanırım film falan yoksa yatarak vakit geçmiyor ): Birazdan uzanıp ilham perim gelirse 3-5 cümle çizittirip uzun süre sonra yeniden hikaye moduna dönelim (:

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Geçmiş olsun hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Geçmiş olsun kardeş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

eyv beyler saolasınız. biraz fm iyi gelir sanırım (: vira bismillah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Demiryolu işçileri artık premier ligdeydi..Şehirde müthiş bir sevinç vardı ne var ki bu duygu kısa süre sonra yerini hüzne bırakıyordu. Klüp menejeri Juan Diaz hastaneye yatmıştı. Geçmişinde profesyonel futbolculuk olmayan hatta kökeni mühendis olan bu genç adam 3 yıl gibi bir sürede klübün sevilenleri arasına girmeyi başarmıştı. Haliyle hastanede görüş saati kavramı kalkmıştı. Çalışanı, çalışmayanı, amiri, memuru bütün Crewe halkı fırsat bulduğu an soluğu hastanede alıyordu. Tüm taraftar biran önce genç adamın ayaklanıp takımın başına geçmesini istiyordu. Çünkü Crewe tarihi henüz daha yeni yazılmaya başlanmıştı yapılacak çok iş vardı. Diaz da bu durumun farkındaydı ve hasta yatağından durumu elverdiğince klübü idare ediyordu. Asistanına düşük itibarlı takımlarla bolca hazırlık maçı yaparak takımın kondisyon olarak lige hazırlamasını ve kendi arasındaki uyumla beraber taktiğe olan uyumunu artırmasını söylemişti. Kendisi de bu süre zarfında iyileşmeyi ve taburu olmayı umuyordu.

Alınan skorlardan ziyade oynanan futbol, oyuncuların taktiğe ve birbirine olan uyumu gibi Asistanından gelen raporlar Diaz'ı daha mutlu ediyordu. Sadece taraftar değil yöneim kuruluda hocasını çok seviyordu. Başkan hiç bir şeyi esirgemiyordu. Takım tam anlamıyla takımdı.

Gelen haberlerle Diaz daha çabuk iyileşiyor biran önce sahaya inmeyi arzuluyordu. Başkan görevini yaparda taraftar boş dururmu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

oo kardeş sahalara dönmüşsün özlemiştik seni hoşgeldin tekrardan geçmi olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    oo kardeş sahalara dönmüşsün özlemiştik seni hoşgeldin tekrardan geçmi olsun

hoşbulduk saolasın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Diaz'ın taburcu olmasına birkaç gün kalmıştı ki gazetelerde sürekli olarak klüp başkanının demeci yer alıyordu. Demeçte; Juan Diaz'ın taburcu olduğu ve yeniden klübün başına geçtiği gün kendisine bir hediye vermek istediklerini ve bu yönde çok yoğun çalıştıkları yazıyordu. Bu hediyenin basına sızdığı kadarıyla bir transfer olduğu ve ciddi anlamda isim sahibi bir oyuncu olduğu konuşuluyor.

ZU CREWE ?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Diaz'ın taburcu olmasına birkaç gün kalmıştı ki gazetelerde sürekli olarak klüp başkanının demeci yer alıyordu. Demeçte; Juan Diaz'ın taburcu olduğu ve yeniden klübün başına geçtiği gün kendisine bir hediye vermek istediklerini ve bu yönde çok yoğun çalıştıkları yazıyordu. Bu hediyenin basına sızdığı kadarıyla bir transfer olduğu ve ciddi anlamda isim sahibi bir oyuncu olduğu konuşuluyor.

ZU CREWE ?

Obanaaaaa yavaşşşşş

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

ZU CREWE ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

BAŞGANIN DİBİ SÖZÜNÜ TUTTU

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Her ne kadar yaşlı olsa da çok sağlam bir abi. Verdiğim parayı sonuna dek hak edeceğini düşünüyorum. Sadece espanyol istiyordu biz de bütün şartları zorlayıp sözleşme önerebilecek kıvama geldik sağolsun tercihi biz olduk. Vagner ve İbrahimovic gibi 2 forvetimiz var kağıt üzerinde korkutucu dursa da yaşılar fiziksel olarak düşüyorlar yetiştirecekleri oyuncular umarım onlar kadar olabilirler (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Stoke maçında 1 puandan fazlasını haketmiştik ama olmamıştı. Dikkat ederseniz hakemin de bunda etkisi oldu. Deplasmanda akıllı bir oyun ve kalecimizin sayesinde 3 puan alarak premier lige fena başlamadık.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Zlatan güzel bir transfer.Tebrik ederim. Yaş bazen hiç sorun olmuyor. Ben Chaves de 37 lik Nuno Gomes ocak ayında ayağı kırıldı. Ne güzel 26 golle gol krallığında liderdi. İlk kez gol kralı çıkarmaya çok yaklaşmışdım. 7 ay yok :S

Nesil
    2012

Lige güzel başlamışız hacı İbra dahada ii olmuş

İbra geldikten sonra ilk 8 istiyoruz

Sirada hangi dunya stari var

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri