Eskisi gibi işte, pek farkı yokHatalar her zamanki gibi var ama bu serinin en kötü oyunu diyeceğim bir oyun değil. 14.1.3 yaması berbattı, sırf eleştiri yazmak için kaç yıl sonra SI forumlarına üye oldum ancak 14.1.4, 14.2 oynanıyor yani problem yok. Şimdilik çok da zamanım olmadı ama oynadığım 1 sezonda eskisi kadar zevk aldım.
Yine de %100 mükemmeliyet beklememek lazım tabi. Birkaç ay kaydetmeden ilerledim sonra oyun hata verip kapandı mesela, bir daha açmadımÇok saçma fikstürler de ortaya çıkabiliyor. Pazar lig maçı oynayıp salı günü ŞL maçı yaptığım oldu. Ancak dediğim gibi %100 aramıyorum. Geçen yıllardaki kadar oynayabiliyor muyum? Evet, problem yok benim için. Sakatlık, taktik falan problemi de yaşamadım, kornerler de aşırı göze batmıyor bende en azından 14.1.3 kadar değil.

Hatalar her zamanki gibi var ama bu serinin en kötü oyunu diyeceğim bir oyun değil. 14.1.3 yaması berbattı, sırf eleştiri yazmak için kaç yıl sonra SI forumlarına üye oldum ancak 14.1.4, 14.2 oynanıyor yani problem yok. Şimdilik çok da zamanım olmadı ama oynadığım 1 sezonda eskisi kadar zevk aldım.
Çok saçma fikstürler de ortaya çıkabiliyor. Pazar lig maçı oynayıp salı günü ŞL maçı yaptığım oldu. Ancak dediğim gibi %100 aramıyorum. Geçen yıllardaki kadar oynayabiliyor muyum? Evet, problem yok benim için. Sakatlık, taktik falan problemi de yaşamadım, kornerler de aşırı göze batmıyor bende en azından 14.1.3 kadar değil.
Alıntılı Yanıtla