Şöyle 10 maçlık bir periyotta 25+ puan gelse seni üst lig için çok avantajlı bir konuma getirir. Zorlu bir mücadele olacak. Başarılar.
Cardiff'i geçmek büyük başarı tebrikler
Takım kura şansına diss atmış herhalde.
Puyan durumu isterük
Geldu
11.Hafta
12. ve 13. Hafta
Ligde ilk 3'te olan Reading ve QPR'den 2 puan almayi basariyoruz. Reading'e karsi 3 puani biz kaybettik diyebiliriz. 2.devrede baya bir gol kacirdik. Su ana kadar da en buyuk sorunlarimiz buldugumuz posizyonlari gole ceviremememiz.
14.Hafta
Spoiler: Puan Durumu
Capital One Cup 4.Tur
Bir supriz yapamadik ve elendik..
Beraberlik takımı olmuşuz son haftalarda![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Puan Durumu nasıl hocam
Not:Sonradan fark ettim paylaşılmış![]()
Bolton karsisinda yeterli sayida posizyon bulmamiza ragmen surekli golleri kacirdik. 85.dk'da gelen golle 1 puani almayi basarmistik en azindan.
Spoiler: 15.Hafta
Bolton karsisinda ki posizyonlari bir sonraki maclarda da bulduk ve guzel bir seri yakalayarak toplam 9 puan alarak play-off potasinin iceriye girmesini basarmistik.
Spoiler: 16.Hafta
Spoiler: 17.Hafta
Lig birincisine karsi oynadigimiz macta ise muthis baslamistik. 4.dk'da golu bulduk derken 2 dk sonra da lehimize bir penalti karari verildi. Yaklasik 80 dk boyunca maci onde goturdukten sonra N.Forest farki 1'e indirmisti ve son dk'larin heyecanli gecmesini saglamasina ragmen mac sonunda kazanan taraf biz olduk.
Spoiler: 18.Hafta
Spoiler: Puan Durumu
Last edited by Ronaldinho 10 : 25.Aralık.2013 at 21:33
Başarılar dilerim.
Spoiler: 19.Hafta
Spoiler: 20.Hafta
Spoiler: 21.Hafta
Wigan'in karsisina yakaladigimiz seriyi surdurmek icin cikmistik. Maalesef yine yakaladigimiz posizyonlardan yararlanamayarak maci 0-1 kaybetmistik. Bir sonraki macta Blackburn karsisinda hizli baslamistik maca. Golu bulmustuk ama birkac dakika sonra 10 kisi kalmistik. Ardindan tekrar one gecmemize ragmen skoru koruyamadik. Eger kirmizi gormeseydik o maci rahat alacagimizi dusunuyordum. 21.Haftada ise Middlesbrough'a karsi buldugumuz erken golle maci 6.dk'da bitirmistik..
Puan Durumu
Muhtemelen sezon sonuna kadar böyle devam edecek. İlk 2 şansı zor gibi ama Play-Off oynarsın gibime geliyor.