Adam önceki buluşmalarda baştan diyordu gelmeyeceğim diye,bu sefer geleceğim diyorsa gelir.Ben kesin geliyorum Görkem.Bence yeterli olması lazım senin için (
) ama Anıl ve Özgür de geleceğim dedi.
So what?
Saike
Sen fazla gezme Gorkem. Malum daha makam calisman gerekiyor. Bugun gosterdigim gibi: "Bir tatli huzuu (nagme) uur almaya geldik..."
Bu arada, ilerideki bulusmalariniza canli yayinda baglanmak istiyorum millet.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Sevgin,sen Bulgaristan'da degil misin su an? Yakin degil mi oradan İstanbul? Atla gel otobuse iste.![]()
So what?
Saike
Senin tuzun kuru tabii. Kapikule'de yakalanacak olan benim sonucta. Asker kacagiyim da biraz...![]()
Bu cumartesi mi? Nerede buluşuyorsunuz ?
Hep Semsi'nin oyunlari bunlar...
Aynen niye taksim'de bulusmuyorsunuz?
Hatta direkt nevizade ?
Şaka bi yana da c.tesi istanbulda olucam gelebilirim. Hem tanışmış oluruz
Kazan'da falan mı takılıyorsunuz yoksa o universitenin onunde cay bahceleri var orda mı![]()
Standartlarimizi var :d once acsak burger, sonra ps kafe. Sonrada zaman kalirsa bi yerde oturuyoruz
FM Gazetesi
Bir ara beni de arayin, telefon baglantisi yapalim.
Bana ozelden numarani at sen yevrum
FM Gazetesi
Beyler ben gelmeyi düşünüyorum ama fazla duramayacağım malum Galatasaray'ın maçı var peder beyle izlemek için beşiktaştan en geç 5te çıkmam gerekecek![]()
Gidiş dönüş uçak biletimi ayarlarsanız ben de gelirim.![]()
@Sevgin
Öyle bir durum olabileceği hiç aklıma gelmemişti.![]()
@Raşit
Babanla GS maçlarını seyretme gibi bir geleneğiniz mi var aga? Yoksa biz de seyrederiz muhtemelen maçı.Kalıp bizle de seyredebilirsin.
@davidvilla
Semtimiz erkek semti,aşık eder herkesi...Şaka bir yana Görkem'in dediği gibi buluşunca yaptığımız aktivitiler belli,bunları yaptığımız yerler de belli.Öyle gelenekselleşti Beşiktaş'ta buluşma olayı.Gelebilirsen buluşmaya,güzel olur.Hem tanışmış oluruz,hem de baya keyifli oluyor buluşmalarımız.
@Emre abi
Abi sen artık evli bir adamsın.Öyle günübirlik İstanbul'lar falan hikaye bunlar.![]()
So what?
Saike
Gelin kardeşim buyrun.Haftasonu erciyes-galatasaray maçı var. maç biletleri de benden.
![]()
Son durum ne ?
Screw you guys, I'm goin' home
Yapacağız yapacağız.En az 5,en fazla 10 katılım olacak gibi gözüküyor.Son dönüşleri alayım,gelecekler listesini yayınlarım buradan.
![]()
So what?
Saike
Ben de geleyim. PS varsa eğleniriz. Notebook getirebilirim isterseniz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Benim gelmem zor gözüküyor ancak yine yarın bir duruma bakacağım.
Semsi bende ikilem yasiyorum. Agir bi sinav var bizim ona calismam lazim. Emin degilim gelsem mi..
FM Gazetesi