-
@kumbara
İşte ben de diyorum ki kardeşim, devlet öyle kimseye havadan hiçbir şey vermez ve klüplere de eşit davranır, cebine bakar.
Yani sen ne yaparsan yap "devlet şöyle yardım etti böyle yardım etti" diye düşünülecektir.
Ben sadece buradaki konu uzerinden konuşmadım. Hani öyle bir ortam var ya bizimki Toki Arena ama sizinki alın teri. Onun üzerine yazdım yoksa tabi ki konu BJK stadı.
Zamanında FB'lilere de sormuştum cevap alamadım.
Onlar stadı buyutecekleri zaman yine devlet oraya yeşillenmiş o dönem rapor çıkmış stad ana yola bilmem kaç metreden yakın oldugundan mütevellit büyütülemez diye.
Ama ne oldu nası oldu bilmiyorum bu konu bir kaç hafta konuşulduktan sonra yenileme çalışmaları başladı.
Sizin stad ile de ilgili hatırlarsan orası tarihi eser yuvası ve stad direkt tarihi eser kapsamında değerlendirilmişti. Biliyorsun ki bu kapsama giren hiçbir bina dunyanın hiçbir yerinde yıkılamaz.
Sana sorum bu ne oldu da bu stadın ve arazinin "tarihi eser" değeri yok oldu ve yıkıldı?
ikinci sorum kazma aşamasında bir sürü tarihi eser çıkmasına ragmen çalışmalar tarihi eser araştırmaları için neden durmadı ve devam etti?
Mesaj Yetkileri