Quote Originally Posted by azalkmar View Post
Arkadaşım biz avrupa birliğindemiyiz 5 yabancıyla oynanıyor oyun 10 yabancı var takımda senin aklın hemen oyun içi editöre kalmış çok basit düşünüyosun ve ben sana yazmadım onu arkadaşın elleri tutuyor çok şükür kendisi cevap verebilir bana
şimdi çıkıp dersin oraya yazmış diye ama farketmez gerçekle alakası olmayan herşey hiledir bence
1.si ben sana cevabı vermiştim zaten ama gördüğün gibi senin mesajın da silinmiş benim yazdığım cevap da..

2.si ise oyunda FMC modu denen bir simülasyonu daha var ve bu da onunla oynanmış save dosyası..oynamadığın için orada kural ne şekilde bilmiyorsun ve hile diyorsun..loplop konuşmasını biliyorsun ama daha oyunu tam anlamı ile bilmiyorsun..ilk önce oyunu tam anlamı ile incele ondan sonra gel bana ithamda bulun..oyuna sonradan eklenti yapılmadan FMC modda bu ve daha farklı kurallar var..bu da hile olmuyor farklı bir FM anlayışı oluyor..bunun farkını umarım ayırt edebilirsin..oyunun kendisinde olduğu için de bu hile değil farklı bir oyun modu olur..böylece de hile diyemezsin..bunu yazarak da kendine güldürürsün..daha da inat edersen o da senin oyunu bilmemenden kaynaklanır...