Gündem : HAZIRLIK MAÇLARI !
Galatasaray bugün 20:00'da Panthrakikos ile evinde karşılaştı.Maçta bariz bir şekilde Galatasaray üstünlüğü vardı.Didier Drogba'nın bitiriciliği ve Felipe Melo'nun hiç eksik olmayan hırsı takıma farklı kazanmayı getirdi.Maç sonunda oyuncuları beklediğimiz halde hiç biri açıklama yapmadan otobüsün yolunu tuttu.
Spoiler: Maçın İstatistiği
Spoiler: Maçın Adamı
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Galatasaray - Lokomotiv(Sofia)
Yer : Ali Sami Yen Türk Telekom Arena
Zaman : 20 Temmuz 20:00
Seyirci : 16,805
Maç sonunda taraftarların yüzü gülüyordu.Taraftarlar yeni hocalarına ısınmaya başlamışlardı yavaş yavaş.Hazırlık maçlarında oynatılan keyifli oyun yüzleri güldürüyordu.Hazırlık maçlarına transfer yapmadan başlıyan hoca'nın aklında ne olduğunu çözememişti kimse.Maç bittikten sonra çıkışta bekliyorduk ve G.Bozan'ı yanımıza çağırdık ve bizi kırmayıp geldi.Röportaja başladık.
Muhabir : Merhaba hocam.Bu maçtada galip ayrıldınız ve oynatılan oyun taraftarların yüzünü güldürdü bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Teknik D(G.Bozan) : Merhaba.Evet bu maçtada galibiyet aldık.Oyun tarzını oyuncularımıza alıştırmaya çalışıyorum ve oyun stilimiz genellikle böyle olucak.
---------------------------
Muhabir : Yorumcuların sizi ağır bir şekilde acımasızca eleştirmesini ne düşünüyorsunuz?Tabiki sadece sizi değil Beşiktaş'ında hocası değişti aynı şekilde onada eleştiriler ağır ?
Teknik D(G.Bozan) : Yorumcuların işi bu fakat , her yorumcunun yorumları doğru olucak diye bişey yok.Ben buraya hakkımla geldiğimi düşünüyorum.Elimden ne gelirse yapıcam ve o yorumlar için onları pişman edicem(Hırslı).Beşiktaş'ın yeni hocası hakkındada şunları söyliyebilirim , kendisini tanımıyorum fakat o takımdada fazla kalacağını düşünmüyorum çünkü gözlemlediğim kadarıyla o takımı yöneticek kapasite onda yok.İyi günler bu günlük bu kadar yeter.
Spoiler: Maçın İstatistiği
Spoiler: Maçın Adamı