Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce PSV ŞL'de ve Ligde nasıl bir başarı gösteririr ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer

2 6.25%
  • B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir

11 34.38%
  • C.) Çeyrek Final

10 31.25%
  • D.) Yarı Final

2 6.25%
  • E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır

5 15.63%
  • F.) Lig'de Şampiyon olur

16 50.00%
  • G.) Lig'i 2.Bitirir

3 9.38%
  • H.) Hayal kırıklığı yaratır

7 21.88%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 156 sonuç

Konu: Muhteşem 100 Yıl

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Eagles maçı 16.15'de biter.Yani Juve maçına kadar 51 saat 30 dakikan var Ohooo abartmaya gerek yok

Şaka bir yana da bu FM 14'de sık karşılaşılan bir durum gördüğüm kadarıyla , herkes fikstür sorunundan yakınıyor , bunun bir dahaki gücellemede kesinlikle düzeltilmesi lazım..

GS Juve'yi eliyor , sen de GS'yı eledin , o zaman Juve'yi elersin : Düz mantık Ciddi anlamda geçebileceğini düşünüyorum , zor ama imkansız değil..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Eagles maçı 16.15'de biter.Yani Juve maçına kadar 51 saat 30 dakikan var Ohooo abartmaya gerek yok

Şaka bir yana da bu FM 14'de sık karşılaşılan bir durum gördüğüm kadarıyla , herkes fikstür sorunundan yakınıyor , bunun bir dahaki gücellemede kesinlikle düzeltilmesi lazım..

GS Juve'yi eliyor , sen de GS'yı eledin , o zaman Juve'yi elersin : Düz mantık Ciddi anlamda geçebileceğini düşünüyorum , zor ama imkansız değil..
    Oooo 51 saat varsa çok iyi , oyuncular o zaman 30 mart gecesi 7 saat uyusa kaldı 44 saat , 44 saat'in 6 saati yeme içme WC desek kaldı 38 saat , sonra 31 mart gecesi İtalya'ya uçakla giderken uçakda uyurlar artık oradada kâr yaparız , ooo araya bir tane Milli maç bile sıkıştırırmışız bide ağlıyom neyse şaka bir yana Juve değilde oradan Ajax'ın gelmesini çok istedim harika olurmuş

Vaybe, 90+4'te gelmis gol Ceyrek Final'da da keske Ajax gelseymis.. Juventus maclari zor gecer, umarim evde gol yemeden kazaniriz

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Oooo 51 saat varsa çok iyi , oyuncular o zaman 30 mart gecesi 7 saat uyusa kaldı 44 saat , 44 saat'in 6 saati yeme içme WC desek kaldı 38 saat , sonra 31 mart gecesi İtalya'ya uçakla giderken uçakda uyurlar artık oradada kâr yaparız , ooo araya bir tane Milli maç bile sıkıştırırmışız bide ağlıyom neyse şaka bir yana Juve değilde oradan Ajax'ın gelmesini çok istedim harika olurmuş
    Ajax gelseydi elenecektin , şimdiye kadarki bütün itibarın bitecekti Her maç öyle şansa yenilmez..

Juventus zor rakip ama yine şansa mansa atarsın sen

Bu gece paylaşır mısın Juve maçlarını ? Yoksa yarın mı paylaşacaksın ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Vaybe, 90+4'te gelmis gol Ceyrek Final'da da keske Ajax gelseymis.. Juventus maclari zor gecer, umarim evde gol yemeden kazaniriz
    Buraya kadar geldikten sonra artık gözümü kararttım takımda çok iyi oynamay başladı , herşey olabilir

Ajax gelseydi elenecektin , şimdiye kadarki bütün itibarın bitecekti Her maç öyle şansa yenilmez..

Juventus zor rakip ama yine şansa mansa atarsın sen

Bu gece paylaşır mısın Juve maçlarını ? Yoksa yarın mı paylaşacaksın ?

Yok kardeşim bugünlük bu kadar yatıcam birazdan yarın inş yukarıdada belirttim tekrar söyleyim takım şuan çok iyi oynuyor Depay'ın 5 haftalık sakatlığı var fakat Bakkali uçuruyor orayı gelsede sanırım orada Bakkali kesilemez gibi duruyor Juve maçlarından umutluyum ama tabi açık ara favori Juve

Nesil
    2012

Yaklaşan Maç

Nesil
    2012

Spoiler: Çeyrek Final 

Spoiler: 31.Hafta 

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abi Juve maçına diyilecek laf yok ! O nasıl bir skor

Llorente

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Abi Juve maçına diyilecek laf yok ! O nasıl bir skor

Llorente
    Yapıcak bişey yok Liorente bu sezon 35 gol falan atmış adamı bizde durduramadık

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Spoiler: PSV 2- 1 Juve 

Spoiler: 32.Hafta 

Nesil
    2012

Spoiler: PSV 3 - 1 Zwolle 

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

llorente insanlık dışı bir perfromans göstermiş salih de seni yıkmış ama şampiyonluk gelmiş

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

100. yıla Şampiyonluk yakışırdı zaten

Llorente n'apmış yav

Tahminim Çeyrek Final'di , elenmen iyi oldu

Sampiyonluk gelmis, tebrikler Llorente'yi durduramamisiz maalesef..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    llorente insanlık dışı bir perfromans göstermiş salih de seni yıkmış ama şampiyonluk gelmiş
    Lıorente FM'de iki senedir Bug maalesef ne hikmetse oyunun en iyi forveti

100. yıla Şampiyonluk yakışırdı zaten

Llorente n'apmış yav

Tahminim Çeyrek Final'di , elenmen iyi oldu

Lıorente fena dağıttı olsun 100.yılımızda ŞL'de çeyrek final , kupada yarı final Ligde Şampiyonluk bence çok çok iyi

Sampiyonluk gelmis, tebrikler Llorente'yi durduramamisiz maalesef..
    Teşekkürler bu yılda bzim forvetimizi durduramaycaklar fena bir forvet aldım

Nesil
    2012

Fernandes'i takıma devre arası beleşe kazandırmıştık , Wanyama'yı 17mn€ + 50 maç sonra 7 MN€ Fereyra'yı 12,5 MN€ + 50 maç sonra 5Mn€ ile kadromuza kattık Transferlerin hepsini ilk 11'e yaptık yeni ilk 11 şu şekilde

Spoiler: Fereyra , Wanyama, Fernandes 

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ciddi para harcanmış ama harika transferler yapmışsın , kadro zaten güçlüydü bu transferle birlikte ŞL'de başarı bekliyorum açıkçası..

Nesil
    2012

Ciddi para harcanmış ama harika transferler yapmışsın , kadro zaten güçlüydü bu transferle birlikte ŞL'de başarı bekliyorum açıkçası..

Sorun yok hala paramız var bu yıl ŞL'de yarı finali zorlarız diye düşünüyorum bakalım

Nesil
    2012

Devam eden hazırlık maçlarımızdan bir maç
    Spoiler: Fernandes 6 asist 2 gol 

Nesil
    2012

Spoiler: Süper kupa 

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes bu sene benim yüzümü kara çıkarmak için elinden gelene yapıcak gibi.Hadi bakalım

21. Default

Kariyerinde başarılarının devamını dilerim. Dün okumaya başladım bugün yazının sonuna ulaşınca yazayım dedim 14.2 versiyonuyla oynuyorsan taktikten genel hatlarıyla bahsedebilir misin acaba.Bu versiyonda bir türlü dikiş tutturamadım da oyunun hangi tür taktiksel komut ve dizilişleri işlevsel kıldığını merak ediyorum o yüzden (aslında ezerek oynadığım maçlarda bile zor skor elde ediyorum. Forumda 37 şut çekip 1 gol çıkardığım bir maçı paylaşmıştım. Artık oyunda atak gelişimi bazından belirli varyasyonların gol ile sonuçlandığını ve benim yakaladığım gol pozisyonlarının bu yüzden amaca ulaşmadığını düşünmeye başladım. Oyunu da bir sonraki versiyona kadar bırakma kararı aldım. O yüzden amacım başarılı bir taktiği bire bir almak değil oyunun mantığını anlamama yardım etmeni istiyorum.) Saygılar..

Transferler harika.. Bu sene ligde cok rahat sampiyon oluruz bakalim SL'de neler yapacagiz

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Transferler gayet güzel hocam.
    Edit : Karmaşa
    Last edited by walcott07 : 30.Aralık.2013 at 15:18

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Fernandes bu sene benim yüzümü kara çıkarmak için elinden gelene yapıcak gibi.Hadi bakalım
    Yok senin yüzün kara çıkmasın ama Fernandes'de coşsun bir Fenerli olarak ciddi anlamda BJK ve GS'den en çok istediğim oyuncu bu adam

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kariyerinde başarılarının devamını dilerim. Dün okumaya başladım bugün yazının sonuna ulaşınca yazayım dedim 14.2 versiyonuyla oynuyorsan taktikten genel hatlarıyla bahsedebilir misin acaba.Bu versiyonda bir türlü dikiş tutturamadım da oyunun hangi tür taktiksel komut ve dizilişleri işlevsel kıldığını merak ediyorum o yüzden (aslında ezerek oynadığım maçlarda bile zor skor elde ediyorum. Forumda 37 şut çekip 1 gol çıkardığım bir maçı paylaşmıştım. Artık oyunda atak gelişimi bazından belirli varyasyonların gol ile sonuçlandığını ve benim yakaladığım gol pozisyonlarının bu yüzden amaca ulaşmadığını düşünmeye başladım. Oyunu da bir sonraki versiyona kadar bırakma kararı aldım. O yüzden amacım başarılı bir taktiği bire bir almak değil oyunun mantığını anlamama yardım etmeni istiyorum.) Saygılar..

Aslında Beta'daki taktiğimle oynuyorum yada 2013'deki çok fazla karmaşık taktikleri sevmiyorum şu şekilde genelde talimatlarım

Talimatlar
    *Kısa pas
    *Rakibi rahatsız et
    *Defanstan kısa paslı çık
    *Dar alanda oyna
    *Topa sahip ol
    *Defansı ileri çıkart ( Stoperlerim hızlı oyunculardan oluştuğu için burası benim taktiğin olmazsa olmazı )

Mentalite
    *Hücum ( değişken )
    *Dengeli ( zaman zaman çok akıcı )

Tabi bunların dışında oyuncu talimatlarımda var onlar en basiti zaten takım talimatlarını bozmayacak şekilde oyuncu talimatlarınıda ayarladım

Transferler harika.. Bu sene ligde cok rahat sampiyon oluruz bakalim SL'de neler yapacagiz
    ŞL'den bu yıl 2 .torbadan katılıyoruz önümüz gene tıkalı , zaten bu yıl en büyük hedef ŞL lig hiç önemli değil

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Transferler gayet güzel hocam. Cardozo'yu Fener dışında bir takıma satma
    Cardozo ne ararla PSV'de

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

müthiş girmişsin seneye şl de bi çeyrek final yarı final falan da olsa fena olmaz bu arada geçen sene ajaxta çeyrek final oynamıştı noldu elendi mi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    müthiş girmişsin seneye şl de bi çeyrek final yarı final falan da olsa fena olmaz bu arada geçen sene ajaxta çeyrek final oynamıştı noldu elendi mi
    Onlarda çeyrek finalde elendi , içeride Real ile 1-1 kalıp deplasmanda 3-1 ile elendiler aynı zamanda henüz eklemedim ama bu yıl biz Real'in grubundayız

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Cardozo ne ararla PSV'de
    Karışıklık olmuş la

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Karışıklık olmuş la
    Cardozo ne alaka yaw Oğuz Abi'nin kariyerine yorum yap sen..

Süper Kupa'da 5'lemişiz..

Fernandes de gelir gelmez şova başlamış..

ŞL grubunda 3. torbadan gelen rakip bizden iyi değilse , rahatlıkla çıkarsın.En az Yarı-Final bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Cardozo ne alaka yaw Oğuz Abi'nin kariyerine yorum yap sen..

Zaten ben de o yorumu Oğuz abinin kariyerine yazdığımı sanıyordum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tüh tahminim tutmamış.Ben Şl de şampiyon olursun demişdim.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri