1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    İnanırmısın seninle konuşmaya başladığımdan beridir bir Ajax kariyeri yapıyorum ve sanki senin de dediğin gibi bazı sorunları daha az yaşamaya başladım. Belki de her ligin, her takımın farklı olayları var oyun yapısı anlamında. Yoksa tabi ki her taktik , her takımda tutacak diye bir şey yok ama nazar değmesin şu anda 13 maç (Şamp. Ligi elemeleri ve lig süper kupası dahil) bir tek mağlubiyetim olmadığı gibi beraberlik sayımda 1. İlginç bir oyun gerçekten bu seriyi sadece Ajax ile oynayıp bırakıcam sanırım. Umarım yanlış anlamamışsındır söylediklerimi. Serzenişim sana değil aslında tamamen oyuna.
    Ben de bunu anlamıyorum. Tüm sorun kazanamaman mıydı? Kazanınca tüm saçmalıklar kayıp mı oldu? Yani sezonu namağlup tamamla ama 1 maçta 30 korner olsun, 5 top direkten dönsün senin için sorun yok mu?

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Tüm sorun kazanamaman mıydı? Kazanınca tüm saçmalıklar kayıp mı oldu? Yani sezonu namağlup tamamla ama 1 maçta 30 korner olsun, 5 top direkten dönsün senin için sorun yok mu?
    Arkadaşım yukarıda yazdıklarımı bir oku istersen.

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

Quote Originally Posted by arrogancee View Post

Haklısın arkadaşım. Bu serideki maç motoru gerçekten çok saçma. Saçma diyorum gerçekten çok mantıksız goller pozisyonlar oluşuyor.
    Şu an gs ile oynuyorum liderim ama hiç zevk almıyorum açıkcası. 2. senmdeyim madridden moratayı aldım. Defans oyuncularımın forvetlerden gol sayıları fazla. Korner harici nerdeyse golum yok. Olan gollerinde hepsi garip bir şekilde oluşuyor. ya kaleci elinden bırakıyr topu yada defans oyuncuları birbirlerine çarptırıyolar topu. Bi arkadaşın dediği gibi grafiksel bozuklukları soylemiyorum bile. Benim temamdanmı bilmiyorum topu gormuyorum çoğu zaman.

Neden maç motorlarını her sene sıfırdan yaparlar anlamış değilim. 13 un uzerine koysalar yada koymasınlar aynen aktarsalar onada razıyım.

Mesaj Yetkileri